Antena Căutare

"Frații Șoimărești" i-au pus la respect pe jurați, cu prietenul lor zburător! Pasărea de pradă i-a băgat în sperieți: "Dacă mă miroase că sunt carne, ceva nu se întâmplă bine"

În ediția a treia a sezonului 8 Next Star, Robert și Philip Vasilescu, din Ciolpani, vor să arate juriului că sunt pricepuți la șoimărit. Cei doi frăţiori, de 6 şi respectiv 10 ani vin din Ciolpani, pregătiţi să-i impresioneze pe juraţi cu momentul lor de șoimărit. Alina, ai dat lovitura!

În ediția a treia a sezonului 8 Next Star, Robert și Philip Vasilescu, din Ciolpani, vor să arate juriului că sunt pricepuți la șoimărit. Cei doi frăţiori, de 6 şi respectiv 10 ani vin din Ciolpani, pregătiţi să-i impresioneze pe juraţi cu momentul lor de șoimărit. Alina, ai dat lovitura!

Momentul celor doi băieței i-a aliniat, la propriu, pe cei doi bărbaţi adevăraţi ai emisiunii: Dorian şi CRBL. Dacă tot s-au oferit voluntari, într-unul dintre cele mai tari momente de la Next Star, atunci să îndure. Şi s-au descurcat, "cu chiu, cu vai", până la final.

"Dacă ăsta mă miroasă ca şi eu sunt tot carne şi îşi schimba traiectoria, ceva nu se întâmplă bine, cu siguranţă", a mărturisit Dorian, după ce s-a lăsat admirat, din zbor de uliul celor doi copii.

Moș Crăciun a greșit anotimpul! A aterizat în platoul "Next Star", pus pe dans: "Când dansez, mă simt lib... Carla's Dreams, în varianta feminină, la doar cinci anișori. "Acele" Dariei, micuța șoferiță de autobuz, le-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x