Antena Căutare

Întâlnire emoţionantă. Maryellen şi-a revăzut mama după luni de zile. “Hallelujah” a răsunat din platoul Next Star până în Anglia

Maryellen trăieşte dramă a sute de mii de copii din România care sunt crescuţi de bunici, părinţii fiind nevoiţi să plece în străinătate.

Maryellen trăieşte dramă a sute de mii de copii din România care sunt crescuţi de bunici, părinţii fiind nevoiţi să plece în străinătate.

E născută în Marea Britanie, dar locuieşte în Craiova cu bunicii şi fratele ei. Părinţii sunt de 17 ani în Anglia. “Nu mă gândesc să plec din ţara pentru că îmi iubesc prea mult bunicii. Dacă ar fi să plec i-aş lua cu mine, ei sunt părinţii mei. Părinţilor mei le zic pe nume”.

Dan Negru a ţinut să îi facă o surpriză tinerei noastre şi a adus-o pe mamă tocmai din Anglia. Aşa cum era de aşteptat, momentul a fost unul extrem de emoţionat. Pentru seara aceasta, Maryellen a ales să cânte o piesă grea: “Hallelujah”.

Juraţii nu sunt impresionaţi, însă, de prestaţia micuţei.

CRBL: “Am fredonat refrenul de aici din scaun, dar a fost ups. Nu a fost bine, ai o voce caldă şi emisie bună, dar trebuie lucrat mult”.

Alina: “Din păcate, nu a fost seara ta. Nu ai experienţă, iar asta se vede, se simte în emisia ta”.

Dorian: “Trebuie să ai încredere în tine”.

Pepe: “Mă uit la tine că eşti foarte frumoasă şi talentată. E vorba de experienţă şi ai timp să înveţi. Trebuie să pleci optimistă de aici”.
Din păcate, Maryellen a primit patru steluţe roşii.

E pasionată de fantome şi scrie scenarii de filme horror la 10 ani. Catrinel, moment de teatru mut: “Ai trecut foarte re... Circul, tradiţie de familie! Nepoata celui mai tare acrobat din România a venit la “Next Star”: “Bunicul a fost primul c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x