Antena Căutare

Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prima imagine din platoul emisiunii: „Doamne, ce ținută, ești cea mai frumoasă, copiii te vor iubi maxim!”

Lidia Buble, jurata “Next Star”, le-a împărtășit fanilor o primă fotografie din platoul emisiunii. Îmbrăcată într-o ținută inedită, cu pantofi și egări la fel, artista a fost complimentată de fani. : „Doamne, ce ținută, ești cea mai frumoasă, copiii te vor iubi maxim!”, i-au transmis admiratorii.

Lidia Buble, jurata “Next Star”, le-a împărtășit fanilor o primă fotografie din platoul emisiunii. Îmbrăcată într-o ținută inedită, cu pantofi și egări la fel, artista a fost complimentată de fani. : „Doamne, ce ținută, ești cea mai frumoasă, copiii te vor iubi maxim!”, i-au transmis admiratorii.

Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prima imagine din platoul emisiunii: „Doamne, ce ținută, ești cea mai frumoasă, copiii te vor iubi maxim!”

Lidia Buble și-a propus să fie mai mult decât un jurat, anul acesta, la “Next Star”. “Nu voi fi doar un jurat, ci vreau să devin prietena concurenților de pe scenă”.

Interpreta mai spune că și-ar fi dorit să fi avut șansa să participe, în copilărie, la un asemenea show: Mi-aș fi dorit să fi avut și eu, când eram de vârsta acestor copii, șansa unui astfel de concurs, deși eu nu l-am privit niciodată ca pe un concurs, ci ca pe un spectacol al poveștilor de calitate și al bunului gust.

Cel de-al nouălea sezon al show-ului fenomen „Next Star”, prezentat de Dan Negru, va aduce, în curând, la Antena 1, cei mai talentați copii din cele mai diverse domenii, printre care muzica, dansul, sportul, teatrul. Cine sunt ceilalți jurați care în acest sezon vor încerca să găsească cel de-la nouălea “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla în zilele următoare.

Fetița-fenomen de la Next Star, Elena Hasna, s-a făcut mare! Nu degeaba a fost numită Lara Fabian a României... FABULOS! Aşa arată Michael Jackson la trei ani! Vă amintiți de micuțul David care... măsura un metru cu tot cu pălărie?...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x