Antena Căutare

Lidia Buble, jurata „Next Star”, apare alături de mama ei într-o fotografie de colecție! Cu gândul la ea, a cântat „SĂRUT MÂNA, MAMĂ!”: „Ai ochii ei și de la ea ai moștenit frumusețea!”

Lidia Buble, jurata „Next Star”, a postat pe pagina ei o imagine de colecție cu cea care i-a dat viață.  Săptămâna trecută, artista a mers la Deva, acasă, pentru a participa la nunta fratelui ei. Cu această ocazie, Lidia a făcut multe fotografii pe care le-a împărtășit cu fanii.

Lidia Buble, jurata „Next Star”, a postat pe pagina ei o imagine de colecție cu cea care i-a dat viață. Săptămâna trecută, artista a mers la Deva, acasă, pentru a participa la nunta fratelui ei. Cu această ocazie, Lidia a făcut multe fotografii pe care le-a împărtășit cu fanii.

Lidia Buble, jurata „Next Star”, apare alături de mama ei într-o fotografie de colecție! Cu gândul la ea, a cântat „SĂRUT MÂNA, MAMĂ!”: „Ai ochii ei și de la ea ai moștenit frumusețea!”

Emoționată peste măsură, Lidia a povestit de fiecare dată despre mama ei, căci cu gândul la ea a cântat de fiecare dată hitul „Sărut mâna, mamaă!”. Cele două au o relație extrem de apropiată, iar fanii au remarcat faptul că artista a moștenit ochii celei care i-a dat viață. Ai ochii ei și de la ea ai moștenit frumusețea!”, au remarcat admiratorii.

Jurata „Next Star” are zece frați, zeci de nepoți și sute de verișori. Și așa cum era de așteptat, familia este cea mai importantă pentru ea.

Lidia Buble va face parte din juriul celui de-al nouălea sezon al talent show-ului “Next Star”, care se va difuza, în curând, la Antena 1.

Cel de-al nouălea sezon al show-ului fenomen „Next Star”, prezentat de Dan Negru, va aduce, în curând, la Antena 1, cei mai talentați copii din cele mai diverse domenii, printre care muzica, dansul, sportul, teatrul. Cine sunt ceilalți jurați care în acest sezon vor încerca să găsească cel de-la nouălea “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla în zilele următoare.

Lidia Buble, jurata „Next Star”, dezvăluiri emoționante despre familia sa numeroasă: ”Am avut cea mai frumoasă copilărie... Katia, fetița care a emoționat o țară întreagă cu vocea ei, își lansează prima piesă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x