Antena Căutare

Next Star, 12 iunie 2021. Filofteia Bârdeanu, interpretare perfectă: „Ești un mesager al cântecului autentic românesc”

Filofteia Bârdeanu a interpretat un cântec popular perfect, iar jurații au felicitat-o numaidecât. Ce i-au spus micuței cântărețe.

Filofteia Bârdeanu, pe scena Next Star 2021 Galerie
Filofteia Bârdeanu, doină populară la Next Star | Antena 1

Filofteia Bârdeanu a încălzit inimile juraților cu glasul ei sublim cu care a interpretat un cântec popular care a fost foarte apreciat de jurați. Micuța interpretă de muzică populară, în vârstă de doar 8 ani, a reușit să o facă pe Loredana să lăcrimeze.

Filofteia Bârdeanu a făcut-o pe Loredana să plângă, după ce a interpretat o doină emoționantă

Filofteia a reușit să ridice în picioare juriul de la Next Star doar cu vocea ei. Micuța interpretă de muzică populară nu a avut nevoie de balet sau de instrumente, pentru că vocea acesteia a răsunat cu ecou atât în platou cât și în inimile juraților și a publicului fidel al emisiunii.

Filofteia a interpretat o doină care le-a ridicat părul de pe mâini celor trei jurați. „Ce fetiță frumoasă”, spune Ștefan atunci când o vede pe micuța cântăreață.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță

Despre numele fetiței, jurații au avut numai cuvinte frumoase de spus. Dar nu au știut că și acesta are o poveste cutremurătoare în spate. Iată că părinții ei și-au dorit foarte mult o fetiță, iar într-o seară, tatăl acesteia care este preot, a visat-o pe Sfânta Filofteia, atunci fiind momentul când a realizat că acela trebuie să fie numele ei. „Am visat-o pe Sfânta Filofteia că ne-o va da, si de-aia i-am dat numele ei”, spune tatăl ei.

Filofteia a început să cânte, iar în platou s-a făcut liniște totală. „Mi s-a făcut pielea de cocoș”, spune Șerban Copoț.

Citește și: Lorena Lenuța Târla, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star

Filofteia Bârdeanu a primit 3 de DA de la jurații Next Star 2021

Artista a primit 3 de DA din partea celor trei jurați. „Numele tău e la fel de unic la fel ca și vocea ta. Ea avea un ritm intern. Nicio notă nu a greșit”, îi spune Loredana.

„E un cântec sfânt”, spune tatăl ei în culise, în timpul interpretării. Ștefan Bănică o felicită și îi spune că este deja un artist. „Ce ai făcut tu s-a numit un act artistic complet. Ești o artistă!”, îi spune Ștefan Bănică micuței. "Aceste inflexiuni nu se învață, sunt native!", i-a mai spus el.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Dinasty, trupa de dans formată din 13 membri care a avut un mesaj controversat. Dorian nu a fost de acord

La finalul interpretării, jurații s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o, cerând să vorbească și cu tatăl și profesoara sa de canto. „Ea a învățat singură să facă atacurile de glotă”, spune profesoara.

„DA”, spune Dorian Popa.

„Sunt extrem de fericit și de mândru că un copil de vârsta ta face asta. Emoția pe care o transmitea era superbă. Răspunsul meu este DA”, spune Ștefan Bănică.

„Talentul tăut este uriaș. Ești un mesager al cântecului popular românesc. Îți doresc să cânți mai departe și în această seară ai un mare mare DA”, îi spune Loredana, duă ce i-au lăcrimat ochii în timpul interpretării micuței artiste.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 12 iunie 2021. Trupa de dans Mini District, spectacol complet pe scenă, după ce au stins luminile. Cum au dan... Next Star, 12 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Alex Lucaciu merge direct în Marea Finală a sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x