Antena Căutare

Next Star, 19 iunie 2021. Gemenii Ianis și Iustin, spectacol la țambal și acordeon: „S-a dus direct la inimă”

Gemenii Ianis și Iustin au urcat pe scena Next Star și au realizat un spectacol audio complet și complex, fiecare dintre cei doi stăpânind câte un instrument despre care jurații au spus că este deificil.

Gemenii Ianis și Iustin Boroș Galerie
Ianis și Iustin de la Next Star 2021 au făcut spectacol la țambal și acordeon | Antena 1

Talentul este nelipsit în ediția aceasta de la Next Star. Iată că, gemenii Ianis și Iustin au produs un spectacol muzical complet și complex, la țambal și acordeon, instrumente despre care jurații au spus că sunt greu de stăpânit.

Foarte siguri pe ei, cei doi băieței au spus care le este scopul principal pentru care s-au apucat de cântat la aceste instrumente: „Să fim cei mai buni”, au spus ei înainte de a intra în scenă. „Boroș Paul Ianis. Cânt la acoredeon”, spune primul frate geamăn, cel care este mai mare cu 5 minute față de celălalt. „Eu mă numesc Boroș Petru Iustin. Cânt la țambal. Amândoi suntem talentați. Cel mai mult ne dorim să avem un nume. Eu să fiu cel mai bun la țambal din lume și fratele meu la acordeon”, spune și Iustin.

Ianis și Iustin de la Next Star 2021, spectacol la țambal și acordeon

Gemenii Ianis și Iustin au intrat pe scenă destul de timizi și au început momentul fără a se prezenta. Iustin a fost cel care a cântat la acordeon și a fost primul care a intrat în scenă, făcându-i pe jurați să exclame „bine!”, semn că le-a plăcut foarte mult ce a cântat el, ca mai apoi băiețelul să fie acompaniat de fratele lui la țambal.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Alex Lucaciu merge direct în Marea Finală a sezonului 10

Jurații au rămas uimiți de darurile muzicale pe care copiii le au și le-au spus numai cuvinte frumoase. Cei doi gemeni i-au uimit pe Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa atunci când au început să cânte.

Prima care a ținut să le spună câteva cuvinte gemenilor a fost Loredana, care a fost plăcut surprinsă de tenacitatea și priceperea cu care cei doi copii au interpretat o piesă întreagă la două instrumente, despre care jurata a spus că sunt dificil de stăpânit.

„Sunt niște instrumente foarte dificile. Ce a fost asta? Să-mi revin. Foarte simpatici”, a spus Loredana, care mai târziu, în cadrul testimonialelor, și-a reaccentuat opinia conform căreia aceste instrumente la care au cântat copiii sunt foarte greu de stăpânit.

Citește și: Maria Ene, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star

„A fost o surpriză pentru noi pentru că pe fișă noi aveam trecut doar numele Ianis”, spune Dorian Popa. „Colosal ce au făcut în seara asta”, a mai spus el.

Și pentru Ștefan Bănică, cei doi gemeni au fost o surpriză plăcută. „ E moștenire de familie? A cântat cineva din familie?”, îi întreabă juratul, iar băieții răspund afirmativ. „Băi, ce a fost asta?”, a exclamat Ștefan Bănică în timpul momentului.

Ianis și Iustin Boros de la Next Star 2021 au primit 3 de DA de la juriu

Cei trei jurați nu au avut foarte multe de stabilit pentru că au fost impresionați de talentul fiecărui frate geamăn și i-au recompensat pe amândoi cu trei de DA.

„Răspunsul meu pentru voi amândoi este la pachet - de două ori DA”, spune Dorian Popa.

„Sunteți doi gemeni cum rar mi-a fost dat să văd. Sunteți foarte talentați. Veți fi de nedespărțit. În această seară pentru voi amândoi - DA - la dublu”, spune jurata Loredana.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Trupa de dans Mini District, spectacol complet pe scenă, după ce au stins luminile. Cum au dansat

„A început să mă furnice ceva. S-a dus direct la inimă și ce să vă zic? DA”, spune și Ștefan Bănică. „De 6 ori DA”, spun jurații.

Înainte de jurizare, gemenii au cântat alături de Loredana și de Ștefan Bănică pe scena Next Star 2021.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Dorian Popa, cuprins de emoții la Next Star: ”Nu pot să mai vorbesc, pentru că deja dau în plâns!... Next Star, 19 iunie 2021. Alessia Sana a „dat foc” la scenă cu o interpretare puternică. A cântat o piesă grea pentru vâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x