Next Star, 26 iunie 2021. Alexandru Ojog, interpretare vocală de excepție. Ștefan Bănică a fost uimit de talentul său

Alexandru Ojog a făcut o impresie foarte bună la Next Star 2021. Cum l-a uimit pe Ștefan Bănică.

Alexandru Ojog, cu mâna în ghips, la Next Star 2021

Antena 1

Alexandru Ojog a cântat impecabil la Next Star 2021. Acesta l-a uimit pe Ștefan Bănică cu talentul său vocal. Micul artist a avut ocazia să o cunoască chiar pe Stela Enache, el fiind un mare fan al filmului Liceenii, unde a jucat și juratul Ștefan.

Alexandru Ojog, pe scenă la Next Star 2021. Cum a fost surprins de Stela Enache

Alexandru Ojog a făcut o impresie de milioane la Next Star 2021. Acesta a interpretat o piesă destul de grea, pe care a cântat-o fără probleme. Băiatul a mărturisit că că este un colecționar avid de autografe, iar numărul mare pe care îl deține vorbește de la sine.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă

Micul artist a intrat pe scenă cu mâna în ghips, deoarece a sărit peste o balustradă care l-a pus în dificultate. Însă acest lucru nu i-a creat probleme pe parcursul performării. Alexandru a cântat impecabil, iar la final a fost lăudat de artistul său preferat, Ștefan Bănică.

„Primul lucru: mi-a plăcut că ai vrut să schimbi microfonul cu mâna cealaltă, dar nu puteai”, a sesizat Ștefan Bănică.

Întrebat care a fost motivul pentru care acesta a ales piesa respectivă pentru a o cânta, el a răspuns: „Iubesc melodia asta, mă face să cred că toți putem reuși dacă ne propunem ceva”.

„Mă bucur că ești de la mine de acolo, din Bacău, și că ești talentat și glumeț. Îmi place spiritul tău. Vreau să văd asta și când cânți. Folosește-te de ștrungăreață”, i-a transmis Loredana, la finalul interpretării sale.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la juriu

Alexandru a fost întrebat despre colecția sa de autografe, dar și despre filmul său preferat: Liceenii. „De obicei, când mă relaxez, ascult concertele lui Ștefan Bănică și am găsit un film Liceenii. De 10 ori m-am uitat”, a spus micuțul.

La auzul acestui lucru, Dan Negru i-a propus să cânte piesa „Ani de liceu”, iar atunci când acesta a început, a avut o surpriză de zile mari. Stela Enache a intrat în scenă și a cântat alături de el. Artista i-a salutat pe jurați și i-a oferit copilului două tricouri autografiate.

Alexandru Ojoc, 3 voturi de DA de la jurații Next Star 2021

Citește și
Concurenta care l-a „supărat” pe Liviu Vârciu din cauza profesiei sale. Ce i-a spus aceasta
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
maria de la mireasa sezon 4 in timp ce o priveste pe simona gherghe
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Mai multe articole

Jurații au fost impresionați de talentul său vocal și l-au recompensat cu 3 voturi de DA.

„Ești un puști remarcabil. Și ești momentul meu preferat din această zi și ai un mare DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast

„Batem palma și ai un mare DA”, i-a spus Loredana.

„Răspunsul meu pentru tine este DA”, a venit și votul lui Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri