Next Star, 26 iunie 2021. Andrei Paltanea, număr excepțional de magie și iluzionism. L-a lăsat pe Dorian Popa cu gura căscată

Andrei Paltanea a pregătit pentru Next Star 2021 un număr excepțional de magie și iluzionism, care l-a făcut pe Dorian Popa să rămână cu gura căscată.

Andrei Paltanea a pregătit un număr de magie impresionant la Next Star 2021

Antena 1

Andrei Paltanea a reușit să îi lase pe jurați cu gurile căscate. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă pentru băiețelul de 13 ani. „Sunt din București, sunt clasa a-7-a și practic arta iluzionismului și a magiei. Toată școala mă știe de magicianul școlii. Andrei Magic e numele meu de scenă. M-am gândit să fie spectaculos”, a spus el înainte de a intra pe scenă.

Andrei Paltanea, număr de magie și iluzionism la Next Star 2021

Andrei Paltanea a pregătit un număr de magie și iluzionism impresionant la Next Star 2021. Jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru el, la finalul momentului. Deși le-a părut puțin prea lung numărul, jurații au rămas uimiți la final. „Am venit să vă surprind cu un număr de magie. Am nevoie de un jurat. Dorian?”, a fost începutul numărului.

Dorian Popa a fost desemnat de concurent pentru a-i fi asistent, iar juratul și-a făcut rolul foarte bine. La început, Andrei l-a rugat pe Dorian să extragă din pachetul său de cărți doar una singură și pe care să o ascundă.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la juriu

Finalul numărului i-a surprins total pe cei trei jurați, iar pe Dorian l-a lăsat cu gura căscagtă. De-a lungul numărului, Andrei a încercat să-l facă pe astistenul Dorian să îl ajute cu momentul, oferindu-i acadele sau bani, însă el nu a acceptat. „Ăsta mă mituiește cu o acadea”, a spus Dorian.

„Andrei are stofă de magician. Are vorbele la el”, a spus Loredana, după ce i-a văzut momentul. Tot cuvinte de laudă a avut la adresa lui și Ștefan. „Numărul tău a fost un număr greu. Ne-ai plimbat prin multe stări: de exasperare, de bine. Numărul tău a fost HEY! Cărțile tale au devenit toate Juveți. Din partea mea ai un DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lingvistic

„Momentul ar trebui să fie cumva mai scurt. Dar a fost wow! Răspunsul meu pentru tine este DA în această seară”, i-a spus și Dorian Popa.

„Ce să zic? Da!”, a fost și votul Loredanei.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Alex Lucaciu i-a cucerit pe jurați cu zâmbetul și talentul său la vioara cu goarnă: „I-ai spart pe toți”

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
che guevara la iumor sezonul 11
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
Mai multe articole

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri