Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă, puștiul cu voce de aur și un timbru special, a luat cu asalt scena Next Star

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Marc Patric Mitrașcă a lăsat emoțiile deoparte și a cântat din to sufletul, impresionând cu vocea sa.

Next Star, 29 mai 2021. Mark Patrick Mitrașcă

Antena 1

Marc spune că e fanul emisiunii Next Star și o urmărește încă de când a apărut. Băiețelul a fost concurent Next Star și în urmă cu doi ani, dar din păcate nu a mers mai departe. După ce a mai exersat, Marc a venit să arate ce poate, având un talent nemărginit.

Astăzi s-a întors la Next Star pentru a arăta cât a evoluat. Marc e susținut în culise de mama sa și a lăsat emoțiile deoparte pentru a cânta din tot sufletul. Marc Patric a interpretat piesa "It’s My Time".

Hotărât și extrem de talentat, Marc a impresionat jurații Next Star cu vocea lui de aur. Loredana avea pielea de găină și lacrimi în ochi.

Cu o voce puternică și notele luate perfect, Marc i-a ridicat în picioare pe jurații Next Star care au rămas profund impresionați de performanța sa. Concurentul Next Star a primit aplauze furtunoase.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Trupa Blană Bombă, momentul rock de senzație. Trupa a luat cu asalt scena: "Sunt geniali!"

Jurații Next Star 2021 au primit emoție pură de la Marc Patric Mitrașcă în ediția din 29.05.2021

“Ai o voce de calibru mondial”, i-a transmis Loredana.

“Când a început să cânte, a cântat de toți banii”, zicea Dorian.

“Acolo unde a trebuit, a arătat cine este, că are o personalitate vocea lui, dar nu a făcut abuz de ea”, a mai completat Dorian.

“Nu a făcut nimic. Pur și simplu a cântat, nu a făcut show, n-a vrut să fie mai mult decât e acum. Nu m-am ridicat de nebun de pe scaun”, spune Ștefan.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Cătălina Solomac a cântat piesa "Bang Bang" și i-a ridicat pe jurați în picioare. Cum s-a descurcat

“Eu am cam rămas fără cuvinte pentru că am avut senzația că sunt la un alt concurs aici. Știu că nu ai vârsta pentru X Factor, dar mi-aș dori ca producătorii să te aducă anul acesta la X Factor în afara concursului. (…) Dacă îți dorești să fii un artist internațional, ai toate șansele să devii”, a mai completat Ștefan.

Tatăl lui Marc lucrează în străinătate, în Germania, și a venit în această seara special să îl vadă pe fiul său evoluând pe scena Next Star.

“Ai o voce cum rar mi-a fost dat să aud”, i-a transmis Loredana.

Marc Patric Mitrașcă a primit 3 X DA de la jurații Next Star.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 29 mai 2021. Duo Sevestrean, show cu un dans contemporan de vis. Cei doi frați, surpriză de la Cristina Ciobă... Next Star, 29 mai 2021. Polina Mislinskaya a zguduit scena Next Star pe ritmuri de rock și i-a uimit pe jurați...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x