Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Polina Mislinskaya a zguduit scena Next Star pe ritmuri de rock și i-a uimit pe jurați

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Polina Mislinskaya a venit tocmai din Republica Moldova pentru a arăta cât este de talentată.

polina next star Galerie
Next Star, 29 mai 2021. Polina Mislinskaya | Antena 1

Polina, unul dintre talentele din Moldova, a venit să îi încânte pe jurații Next Star cu piesa “Whole Lotta Love” de la Led Zeppelin, o piesă destul de grea pentru vârsta ei. Frumoasa concurentă povestește că bunică ei asculta rock în tinerețe și datorită ei s-a îndrăgostit de muzică. Bunica i-a transmis un mesaj video Polinei, mesaj care a emoționat-o foarte tare. În culise, mama ei îi ținea pumnii.

Puștoaica, în vârstă de 13 ani, își amintește că în copilărie compunea piese într-o limbă înțeleasă doar de ea și își imagina că avea microfon și cânta.

Pe ritmuri de rock și cu o atitudine de star, Polina a început să cânte și i-a surprins pe jurați încă de la primele note. Cu zvâc și tupeu, frumoasa puștoaică a zguduit scena cu talentul ei.

Polina a venit cu atitudinea potrivită pe scena Next Star, fiind gata să îi uimească pe toți cu vocea ei excepțională.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văzut așa ceva!"

“Mi-a plăcut foarte tare, mi-a plăcut cum ai apărut, îmi plac lanțurile tale, cum te-ai mișcat”, i-a zis Ștefan Bănică.

Cu atitudinea de rock star, Polina Mislanskaya i-a dat pe spate pe jurații Next Star din 29.05.2021

“Mi-a plăcut foarte mult energia ta. Era exact ce trebuie. S-a potrivit piesei pe care ai ales-o și cred că ți se potrivește și ție. (…) Ai fost bună, mi-ai plăcut și cred că și celor de acasă o să le placi”, i-a transmis Dorian Popa.

Loredana a vrut să știe cum a ajuns Polina să îndrăgească muzica rock, iar concurenta Next Star i-a povestit totul despre bunica ei și faptul că a fost o inspirație pentru ea.

În această seară pe scenă, Polina a purtat geaca de piele a bunicii sale, pe care aceasta obișnuia să o poarte pe motocicletă în tinerețe.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Cătălina Solomac a cântat piesa "Bang Bang" și i-a ridicat pe jurați în picioare. Cum s-a descurcat

“Îmi place că ești un copil rebel, (…) îmi place stilul tău. Îmi place felul în care cânți. Tu ai un talent fantastic, o voce fantastică”, spune Loredana.

“Interpretarea ei a fost fără de cusur”, a mai completat Dorian în culise.

Polina a primit 3 X DA de la jurații Next Star.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă, puștiul cu voce de aur și un timbru special, a luat cu asalt scena Next St... Next Star, 29 mai 2021. Isabela Pacriste, cu un dans lin ca un zbor, i-a lăsat cu gura căscată pe jurații Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x