Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Omar Arnaout il va intervieva pe Dan Negru!

Omar Arnaout, mare castigator al primului sezon "Next Star", a intrat in echipa de la Neatza cu Razvan si Dani. El va realiza cate un interviu, in fiecare saptamana. Primul sau invitat este chiar Dan Negru.

Omar Arnaout, mare castigator al primului sezon "Next Star", a intrat in echipa de la Neatza cu Razvan si Dani. El va realiza cate un interviu, in fiecare saptamana. Primul sau invitat este chiar Dan Negru.

Dan Negru a fost foarte incantat sa ii ofere lui Omar un interviu. Acest lucru i-a amintit de prima sa experienta, de cand avea doar 18 ani.

"Aveam vreo 18 ani, era prin 1990, dar asta nu e defel o scuza pentru cat de insolent si dobitoc am fost atunci. Daca as putea sa ma intorc in timp, mi-as trage trei pumni in cap. Interviul i l-am luat lui Dan Spataru. A fost primul om pe care l-am intervievat vreodata si tin minte ca am inceput spunandu-i ca muzica pe care o canta e prafuita si invechita. I-am spus-o, nici macar nu l-am intrebat! Acum, la 40, nu cred ca scuza celor 18 ani de atunci e buna", a scris Negru pe pagina sa de Facebook.

Vedeta Antenei 1 regreta si acum greselile facute.

"Ce rau imi pare ca n-a fost atunci cineva in preajma mea sa-mi traga vreo trei pumni in cap. Azi, in cutia de cd-uri din masina, il am si pe Dan Spataru pe care-l ascult uneori cu rusinea interviului de la 18 ani... Pana la urma a avut dreptate..."chiar si tu o sa ma asculti candva...", a mai spus Dan Negru.

Noul sezon "Next Star" va debuta joi, 19 septembrie, de la 20.30, la Antena 1!

Puteti urmari emisiunea Next Star pe Antenaplay.ro!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video