Antena Căutare

PREMIERĂ NEXT STAR! Vă amintiți de numărul extraordinar al Yasminei Butilă, fetița-fenomen care a câștigat Trofeul „Next Star” în sezonul al șaptelea?

Acum doi ani, la sfârșitul lui 2016, Yasmina Butilă, o fetiță talentată din Bistrița, a fost desemnată  marea câștigătoare din sezonul șapte "Next Star"!

Acum doi ani, la sfârșitul lui 2016, Yasmina Butilă, o fetiță talentată din Bistrița, a fost desemnată marea câștigătoare din sezonul șapte "Next Star"!

Deși venea din Ardeal, nu avea nimic din spiritul molcom specific, Yasmina a venit din Bistrița și la numai zece anișori, a reușit imposibilul: a câștigat Trofeul „Next Star”!

Fetița avea deja în spate patru ani de acro-dance, o combinație de balet și gimnastică ritmică, prin care a reușit să câștige publicul și jurații emisiunii.

Fetița cu ochii albaștri l-a impresionat atât de mult pe CRBL în trecut , încât juratul a rămas fără cuvinte și i-a dat Golden Starul concurentei. Iar în Marea Finală, a fost GE-NI-A-LĂ! ! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea oricând, pare născută pe scenă! „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”, au spus toți jurații.

Sezonul nouă al emisiunii „Next Star" este gata de start! Lidia Buble și Șerban Copoț fac dezvăluiri din culise!

Ajunsă la al nouălea sezon, emisiunea „Next Star” începe sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20:00!

Juriul este format din Lidia Buble, Pepe, şi Dorian Popa. Pepe este veteran, el făcând parte din juriul emisiunii de la prima ediţie. Nici Dorian Popa nu este mai prejos, fiindcă pentru el este a patra oară când va puncta talentele puștilor. Chiar dacă este nouă pe scaunul de jurat al emisiunii „Next Star”, Lidia Buble nu are emoții!

Serban Copoţ este, de data aceasta, ajutorul lui Dan Negru, fiindcă el se ocupă de copii înainte şi după show.

Noul sezon al emisiunii „Next Star", gata de start! Lidia Buble și Șerban Copoț fac dezvăluiri din culise!... PREMIERA NEXT STAR! Numărul opt i-a purtat mare noroc! În 2017, fenomenala Katia Cărbune a reușit imposibilul: a câștiga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x