Antena Căutare

Visul i s-a îndeplinit! Teodora Sava cântă alături de Paula Seling

De mică şi-a dorit să cânte alături de Paula Seling. Este artista ei preferată din ţară, o admiră şi o consideră un model de urmat.

De mică şi-a dorit să cânte alături de Paula Seling. Este artista ei preferată din ţară, o admiră şi o consideră un model de urmat.

Teodora a fost remarcată de Paula după interpretarea senzaţională a piesei "Listen" şi i-a plăcut foarte mult. Spune că fata de 12 ani, din Piatra Neamţ, are o voce foarte puternică şi poate susţine melodii extrem de grele. Tocmai de aceea au ales "La Solitudine", varianta cântată de îndrăgita Lara Fabian.

Şi pentru că fenomenul Conchita Wurst a reuşit să cucerească Europa şi i-a asigurat succesul la Eurovision-ul de anul acesta, Teodora are o mică nelămurire: e femeie sau bărbat?

Connect-R şi Pepe nu s-au mai putut opri din dans!... Adrian Ivan şi Glance, doi "miliardari" talentaţi. Cel puţin aşa spune cântecul......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x