Antena Căutare

Atenție, feriți capul! Nea Marin a aruncat cu felinare după Liviu și a spart tot! S-a ales praful de afacerea băieților!

Răzbunările se țin lanț în această ediție a emisiunii „Poftiți la Nea Mărin”! Supărat că Liviu și Andrei fac numai poze și încearcă să-l saboteze, Nea Marin nu s-a putut abține și a venit să se răzbune!

Răzbunările se țin lanț în această ediție a emisiunii „Poftiți la Nea Mărin”! Supărat că Liviu și Andrei fac numai poze și încearcă să-l saboteze, Nea Marin nu s-a putut abține și a venit să se răzbune!

Mai exact, acesta i-a distrus complet afacerea lui Liviu de pe ponton. A aruncat totul în apă și a spart geamurile, apoi a pus mâna pe felinare și le-a spart!

Cei doi „vinovați” abia dacă s-au putut apăra în spatele unei saltele! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la Nea Mărin” ca să vezi dezastrul produs de Nea Mărin!

BĂTAIE cu bârne de lemn și urmărire ca-n filme! Nea Mărin l-a făcut praf pe Liviu Vârciu... Fernando de la „Chefi la cuțite” a fost prins și TORTURAT de Nea Mărin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x