Antena Căutare

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Liviu Vârciu și Sony Medini au fost fugăriți și atacați de Nea Marin. Ce a urmat

În ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 Liviu Vârciu și Sony s-au aliat și i-au distrus munca lui Nea Marin, iar reacția acestuia a fost una pe măsură.

colaj foto cu Liviu Vârciu la „Poftiți la circ”, pe ATV, singur sau alături de Sony Medini Galerie
După o bătaie rușinoasă primită de la Nea Marin și Sandy Medini, Liviu Vârciu și Sony Medini au încercat să se spele | Antena 1

După ce s-au ospătat din plin acasă la Nea Rață, cu țuică, grătare și multă voie bună, Liviu Vârciu, Sony Medini, Giani Kiriță și Roxana Vancea s-au suit în mașină și au pornit pe urmele lui Nea Marin.

Odată ajunși la sera unde lucrau de zor Sandy Medini, Cezar Ouatu și Diana Munteanu, echipa de foc formată din Liviu Vârciu și Sony a pus la cale un plan menit să-l scoată pe Nea Marin din minți.

Nea Marin, enervat la culme de Liviu Vârciu și Sony Medini, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ”

Înfierbântați probabil de la țuica lui Nea Rață, cei doi s-au urcat pe un ATV și au pornit să distrugă dovleceii culeși de ceilalți. Și lovitura a fost una atât de grea încât gazda emisiunii „Poftiți la circ” s-a enervat instant și și-a scos praștia din buzunar, pregătind drept gloanțe un număr impresionant de nuci.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină

„M-am transformat. Am scos praștia și am dat cu nuci după ei”, a dezvăluit Nea Marin.

„Războiul Stelelor a fost pistol cu apă. Pearl Harbour…pistol cu apă”, a glumit Liviu Vârciu despre întreaga scenă.

Doar că, ceea ce inițial a părut doar o simplă tahinare s-a transformat într-un război în toată regula.

„Ăsta e război adevărat. Nu mai pot, jur. Îți dau una”, a zis Sandy Medini, care și-a atacat fratele și pe Liviu Vârciu, cu multă sete, aruncând în ei cu dovlecei și pământ.

A încercat Nea Marin să calmeze spiritele, dar situația a fost departe de-a putea fi oprită.

Cum s-a răzbunat Nea Marin pe Sony Medini și pe Liviu Vârciu, la „Poftiți la circ”

„Vreau să mă răzbun, pentru ce au făcut. Cu asta trebuie să dau”, a zis Sandy, găsind „arma perfectă”!

„Eu sunt nebun, recunosc. Dar Sandy mă întrece. A luat un pepene mare, mucegăit, care puțea într-un hal fără egal, și a dat în ei”, a recunoscut Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Sony Medini l-a enervat pe Nea Marin. Ce lecție dură i-a dat acesta

Scârbit de mirosul de pepene stricat, Liviu Vârciu a coborât de pe ATV și s-a dezbrăcat, spre marele amuzament al tuturor. Rămas în chiloți și extrem de supărat, acesta a atacat-o pe Sandy cu pepene, în timp ce aceasta l-a mușcat până i-a făcut vânătăi. Între timp, Sony Medini a încercat să scape de Nea Marin, aruncând cu pepeni în el.

După o bătaie rușinoasă primită de la Nea Marin și Sandy Medini, Liviu Vârciu și Sony Medini au încercat să se spele, dar mirosul s-a încăpățânat să rămână.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin l-a „pierdut” pe Liviu Vârciu după vizita la Nea Rață... Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea și Cezar Ouatu au făcut un număr de senzație la circul Acquatico Bellu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x