Antena Căutare

Liviu Vârciu, despre cum este să le spună ”Poftiți la muncă!” vedetelor: „Dacă știam eu de la început, nici că mă mai băgam…”

Liviu Vârciu  a vorbit în exclusivitate despre emisiunea ”Poftiți la muncă”, al cărei amfitrion este, împreună cu Nea Mărin.

Liviu Vârciu a vorbit în exclusivitate despre emisiunea ”Poftiți la muncă”, al cărei amfitrion este, împreună cu Nea Mărin.

Cum a fost să-i „muncească” pe Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani? Ne-a răspuns chiar el!

  1. Pana nu demult, te alerga Nea Marin cu nuiaua, cum e sa fii egalul lui?

Nuuu, asta în niciun caz! Ăsta nu are cum să aibă egal la cât de posedat e…

2.Ii calci si tu pe urme? Esti si tu exigent cu vedetele care participa?

Nu am cum să îi calc pe urme, că nu am cum să fiu atât de nebun. Dar trebuie să recunosc totuși că avem și multe lucruri în comun, nu știu cum se face… De exemplu, amândoi avem aciditate gastrică, amândoi avem strugurel de buze în buzunar și ne potrivim foarte bine la dans. Deși eu dansez mai bine decât el.

3.Care este rolul tau in emisiune?

Rolul meu nu mai e să fiu în vacanță și să mă distrez, ci să muncesc alături de Mudava, cum îmi place să-l alint. Doar emisiunea se numește ”Poftiți la muncă”! Că dacă știam eu de la început, nici că mă mai băgam… Dar noroc că ce facem e pentru un caz social și că ajutăm oamenii, că altfel...(râde).

4.Povesteste-ne un moment amuzant de la filmari?

Au fost așa multe… Inclusiv acum când răspund la întrebări sunt la filmări și se întâmplă lucruri haioase în jurul meu. Mă distrez tare cu hodorogul ăsta, mi-e drag de el. Bine, îi datorez multe…inclusiv niște bani și de aia îl perii acum. Dar revenind la întâmplare, prima care îmi vine în minte este cea în care am furat o mașină și fugeam de Nea Mărin. Și cum e el cu din astea, cu blesteme de astea – ”să facă”, ”să dreagă”, a început să zică să mi se oprească mașina și jur, s-a oprit, s-a tăiat alimentarea. A venit și el și mă fugărea cu un par și am reușit să pornesc din nou, dar era să mă duc într-o râpă de nu mai știați azi de mine. Însă a început ăsta din nou să boscorodească, am văzut după aia pe filmare cum zicea să mi se strice mașina și pe cuvântul meu, s-a stricat din nou. Și am luat-o la fugă, am sărit un gard și am auzit un lătrat de câine. În 3 secunde am sărit înapoi și Nea Mărin credea că vin după el. Și când m-am uitat, de după tufișuri a apărut o zgaibă de cățel, un ăla mic și slăbănog ce mai mult făcea gălăgie. Așa, ca Nea Mărin!

5.Cu ce vedeta te-ai inteles cel mai bine?

Cu multe vedete m-am înțeles și mă înțeleg foarte bine. De exemplu cu Cosmin Seleși, cu Andrei Ștefănescu m-am distrat foarte tare, cu Romică Țociu… Eu cu majoritatea mă înțeleg bine, pentru că eu sunt sincer și deschis. Și în general, în afară de Nea Mărin, nu pup pe nimeni în fund, așa că dacă e să zic ce gândesc, o fac oricum.

6.Care a fost cea mai harnica, dar cea care ti-a dat cele mai mari batai de cap?

Daniela Crudu.

7.Ce alte proiecte mai ai toamna/iarna aceasta?

Îmi doresc 2-3 săptămâni de vacanță – asta e proiectul meu pentru sfârșitul de an.

Prima ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” va începe luni, 21 noiembrie de la ora 20:30 la Antena 1 se anunță a fi una cu peripeții.

Nea Mărin, despre cum a POFTIT LA MUNCĂ vedete: „Nici eu nu cred că am muncit în 60 de ani cât am muncit în săptămânile ... Margherita de la Clejani, apariție de infarct! Vedeta a încins internetul cu o rochie ce a lăsat totul la vedere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x