Antena Căutare

Liviu Vârciu, gazat de nea Mărin: ”Am sărit pe geam?... nu mai știu. Când îmi suflu nasul, totul e alb. Mă simt abuzat!”

E o vorbă: „Nu te pune cu nea Mărin”! Liviu Vârciu a simțit pe pielea lui ce se întâmplă atunci când nu îl ascultă pe nea Mărin. 

E o vorbă: „Nu te pune cu nea Mărin”! Liviu Vârciu a simțit pe pielea lui ce se întâmplă atunci când nu îl ascultă pe nea Mărin.

Liviu a fost gazat, la propriu, de nea Mărin. ”Am sărit pe geam?... nu mai știu. Când îmi suflu nasul, totul e alb. Mă simt abuzat!”, a spus Liviu, imediat după incident.

Alături de Liviu Vârciu, în ediția de Crăciun a emisiunii ”Poftiți în vacanță”, difuzată marți și miercuri, de la ora 20.00 la Antena 1, telespectatorii îi vor vedea și pe Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, pe Nicolai Tand și Vica Blochina. Cu toții vor fi responsabili pentru cei peste 30 de copii veniți în tabăra lui Nea Mărin.

Li s-a îndeplinit un vis! Copiii din Urlați nu au mai fost niciodată într-o tabără. Ediția „Poftiți în vacanță” din acea... Copiii, încântați de aventura la munte. „Părinții mei nu și-au permis să mă ducă în tabere. Este superb!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x