Antena Căutare

Momente tensionate între surorile Cheeky Girls și Vârciu: „Se crede amuzant și cool, dar nu este deloc așa. Când l-am văzut, ne-a căzut fața”

Liviu a inventat o nouă metodă de a coborî dintr-un tractor. Cântărețul „a luat” o căzătură zdravănă când a încercat să părăsească utilajul pe care l-a oprit cu greu

Liviu a inventat o nouă metodă de a coborî dintr-un tractor. Cântărețul „a luat” o căzătură zdravănă când a încercat să părăsească utilajul pe care l-a oprit cu greu. Și ca și cum n-ar fi fost de ajuns, băiatul lui nea Mărin a avut parte de o revedere tensionată cu fetele de la Cheeky Girls.

Acestea l-au privit cu destulă răceală pe Liviu și nu au scăpat ocazia de a trimite câteva săgeți către co-prezentatorul emsiunii „Poftiți la muncă”: „Habar nu aveam că e și el aici. Când l-am văzut ne-a picat fața. Ce caută el aici?”, s-au întrebat cele două surori.

Surorile Cheeky Girls, apariție șocantă la cules de struguri. Frumoasele fete, luate peste picior de Mitoșeru: „Viziru, ... Imagini interzise minorilor. O clipă de neatenție și Monica de la „Cheeky Girls” a rămas cu bustul dezgolit! Norocul ei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x