Antena Căutare

Surorile Cheeky Girls, apariție șocantă la cules de struguri. Frumoasele fete, luate peste picior de Mitoșeru: „Viziru, vino să vezi două fete încălțate corespunzător!”

Experiențele precedente petrecute de cele două românce stabilite la Londra la acțiunile lui nea Mărin par să fi fost inutile. Explicația? Cântărețele au ajuns în podgorie încălțate în pantofi cu toc

Experiențele precedente petrecute de cele două românce stabilite la Londra la acțiunile lui nea Mărin par să fi fost inutile. Explicația? Cântărețele au ajuns în podgorie încălțate în pantofi cu toc.

Frumușele și cochete, Monica și Gabriela au pășit ca două căprioare în podgoria ce trebuie salvată de la pieire, iar reprezentantul comitetului de primire, Mihai Mitoșeru, nu ratează ocazia de a le lua peste picior. Mai mult își anunuță și colegul de emisiune, pe Augustin Viziru, să vină să vadă minunea de la Londra.

Liviu Vârciu, lovitură direct „în plexul” lui nea Mărin: „Măăăă, du-te dracu' d-aici. De unde știi tu ce sunt astea?”... Momente tensionate între surorile Cheeky Girls și Vârciu: „Se crede amuzant și cool, dar nu este deloc așa. Când l-am vă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x