Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Ana Morodan, în cotețul porumbeilor cu rochia de nuntă. Cum a păcălit-o Teleșpan pe contesă

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost repartizați de nea Marin pentru următoarea misiune, aceea de a lua câțiva porumbei care să încânte privirile invitaților de la nuntă. Vedetele s-au dus în gospodăria unei femei cae crește astfel de păsări, însă acolo Ana Morodan a avut parte de o surpriză neașteptată.

Ana Morodan Galerie
Ana Morodan, în cotețul porumbeilor cu rochia de nuntă | Antena 1

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost trimiși de nea Marin la Limanu să facă rost de porumbei pentru nuntă. Diva nu se aștepta să primească această sarcină, de vreme ce purta deja o ținută extrem de elegantă.

Ce minciună a lui Adrian Teleșpan a făcut-o pe „contesă” să facă munca mai murdară în ediția 21 a emisiunii Poftiți la circ

“Eu eram deja îmbrăcată în rochia de seară!”, s-a plâns Ana Morodan.

Dar fără să se dea în lături de la muncă, Ana Morodan a preluat inițiativa, spunându-i doamnei care i-a întâmpinat pe cei doi că au nevoie de nu mai puțin de 12 porumbei, 6 femele și 6 masculi. Deși Ana Morodan sclipea din cap până în picioare precum “Cenușăreasa”, ea a fost nevoită să facă treaba murdară.

Citește și: Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum a reacționat Ana Morodan când nea Marin a aruncat spre ea cu un șarpe de plastic

Ea și Teleșpan au aflat că trebuie să curețe locul unde stau păsările și să adune buruienile din grădină. După ce doamna le-a trasat sarcinile, Adrian Teleșpan i-a dat colegei sale o veste care a scos-o din minți. “Îmi pare rău pentru tine, că eu sunt alergic la pene de porumbel”, i-a spus Teleșpan.

Așadar, Ana Morodan a respectat alergia lui Adrian Teleșpan și s-a sacrificat, intrând în cușca porumbeilor, în timp ce Teleșpan s-a apucat să adune buruieni.

“Tu plevești și eu ca de obicei fac munca murdară”, i-a reproșat contesa. Totuși, fostul producător de televiziune nu a jucat tocmai corect. Se pare că alergia sa a fost doar un pretext ca să nu se atingă de mizeria lăsată în urmă de păsări.

“Am mințit că sunt alergic la porumbei, prin urmare Ana s-a dus și a curățat cușca porumbeilor, iar eu a trebuit să jumulesc buruienile din grădină, ceea ce nu m-a deranjat foarte tare”, a mărturisit Teleșpan.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Cum au „cochetat” chef Cătălin Scărlătescu și Ana Morodan pe scările unui restaurant... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Soția lui nea Marin, în calitate de nașă. Cum arată Mioara Barbu și ce spune despre c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x