Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Cum au „cochetat” chef Cătălin Scărlătescu și Ana Morodan pe scările unui restaurant

Nea Marin l-a chemat pe chef Cătălin Scărlătescu pentru a-l ajuta cu preparatele pentru nunta lui Sony Medini. Cea mai încântată de prezența renumitului chef a fost Ana Morodan, care i-a devenit asistentă personală.

Ana Morodan și Cătălin Scărlătescu Galerie
Cum au „cochetat” chef Cătălin Scărlătescu și Ana Morodan | Antena 1

Ana Morodan îl admiră nespus pe chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi au dat startul unei discuții spumoase, cu replici care mai de care mai provocatoare.

Cum au ''cochetat'' chef Cătălin Scărlătescu și Ana Morodan pe scările unui restaurant în ediția 21 a emisiunii Poftiți la circ

“Scărlătescu galant și șarmant cum îl știm, mi-a adus cafea făcută la ibric, mi-a adus apă plată cu lămâie, mi-a creat toate condițiile încât să pot să îi fiu o asistentă demnă de el”, l-a lăudat Ana Morodan pe chef Scărlătescu.

Cei doi au stat împreună pe scările unui restaurant, la inițiativa lui Scărlătescu. “Ce faci de Revelion?”, a fost întrebarea care a pornit dialogul dintre ei, spre surprinderea Anei Morodan. “Nu știu ce fac de Revelion. Dar dumneavoastră ce faceți de Revelion?”, i-a răspuns aceasta.

“Nu îmi mai spune 'dumneavoastră', că mă bagi în fibrilații”, i-a cerut Cătălin Scărlătescu, accentuând gradul de intimitate dintre ei. “Mi se pare sexy!”, a fost explicația contesei, care nu își mai putea lua ochii de la gazda emisiunii Chefi la cuțite.

Citește și: Poftiți la circ 9 februarie 2021. Ana Morodan a avut nevoie de calmante, după ce a ascultat indicațiile lui nea Marin. Ce a urmat

Totuși, deși cele două vedete par a avea o chimie destul de puternică, diva blondă nu s-ar vedea formând un cuplu cu bărbatul despre care spune că are reputație de “Casanova”. Stilul aventurier al renumitului chef o oprește pe Ana Morodan să dea frâu liber sentimentelor sale. “Te-ai născut cu vrăjeala în sânge! “Cum să ai încredere într-un Casanova de renume național? Dar este oricând o plăcere să mă întâlnesc cu el! Este minunat!”, a spus Ana Morodan.

Și deși de cele mai multe ori, influencerița are numai reproșuri la adresa lui Adrian Teleșpan, de data aceasta i-a fost profund recunoscătoare că i-a permis să stea în compania lui Cătălin Scărlătescu. “Slavă Domnului că m-ai lăsat să cochetez și eu cu acest domn”, i-a mulțumit Ana Morodan prietenului său.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Liviu se ține de șotii, iar nea Marin are „ac de cojocul lui”. Ce glumă i-a făcut tăt... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Ana Morodan, în cotețul porumbeilor cu rochia de nuntă. Cum a păcălit-o Teleșpan pe c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x