Antena Căutare

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cezar Ouatu și Diana Munteanu au uns turiștii cu nămol pe plaja din Techirghiol. Ce au pățit

Frumoasa Diana Munteanu și Giani Kiriță au primit de la Nea Marin sarcina de-a unge cu nămol de Techirghiol turiștii aflați pe plajă.

colaj foto cu Diana Munteanu și Cezar Ouatu, la Poftiți la circ” de la Antena 1, atunci când au fost puși să ungă turiștii cu nămol Galerie
Cezar Ouatu și Diana Munteanu au fost puși să ungă turiștii cu nămol, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ de la Antena 1. | Antena 1

În fiecare săptămână, Nea Main ia în primire câteva vedete și le pune la treabă, pentru a-i ajuta pe cei de la circul Acquatico Bellucci să își desfășoare cu bine diferitele activități.

Viața la circ nu este deloc una ușoară și Nea Marin știe din plin asta, așa că acesta nu stă să piardă timpul, ci robotește de zor, de dimineață și până seara.

Nea Marin a pus vedetele la treabă în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

În ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele care au acceptat provocarea sunt Diana Munteanu, Giani Kiriță, Cezar Ouatu și Roxana Vancea. Trezirea s-a dat încă de la ora șapte și jumătate dimineața și, imediat după micul dejun, vedetele au fost anunțate că ziua o să fie una lungă și plină de tot soiul de treburi.

Ca să fie mai eficienți, Nea Marin i-a împărțit pe toți în două echipe. El a plecat cu Sony Medini, cu Roxana Vancea și cu Giani Kiriță cu o ambarcațiune la cules de nămol, în timp ce Cezar Ouatu, Diana Munteanu și Maurizio de la circul Bellucci au fost trimiși să promoveze spectacolele, împărțind fluturași pe plajă.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță, fugărit și atacat de Nea Marin, cu praștia! Ce a îndurat fostul fotbalist

Însă, pentru a putea face acest lucru, vedetele trebuie să ofere niște servicii de curățenie în schimb. Și uite așa am putut să-i vedem pe Cezar Ouatu și pe Diana Munteanu la spălat de șezlonguri.

Diana Munteanu și Giani Kiriță au uns turiștii cu nămol la „Poftiți la circ”

Apoi, când au terminat această treabă, a venit o altă sarcină! Cezar Ouatu și Diana Munteanu au fost puși să ungă turiștii cu nămol, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ de la Antena 1.

„Nicu (n.r. responsabilul plajei) ne-a dat o treabă mult mai faină. Nu pot să descriu a ce miroase. Efectiv îmi întorcea stomacul pe dos. Mai luam o găleată, iar mi se făcea rău, îmi venea în gât. M-am stăpânit cu greu”, a explicat Diana Munteanu, care a suferit din plin din cauza mirosului puternic al nămolului de Techirghiol, mai ales în timp ce îl punea din containere în găleți mai mici.

„Maurizio, colegul nostru de suferință, tot trăgea chiulul”, a dezvăluit Cezar Ouatu, supărat că mai mult el și cu Diana Munteanu muncesc la cărat nămolul de Techirghiol.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce muncea

După ce și-au pregătit găleți cu prețioasa substanță, vedetele s-au așezat strategic pe plajă și s-au apucat de treabă: să ungă turiștii cu nămol.

„Relaxare, vă rog frumos. Înainte facem o deconectare de energie. Suntem în Maldive”, a dezvăluit Cezar Ouatu pentru una dintre clientele sale de pe plajă, în timp ce o ungea cu nămol din abundență.

Ce alte momente amuzante au urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”!

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță și Roxana Vancea au fost puși să culeagă nămol de Techirghiol. Ce a urm... Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cum arată Roxana Vancea, unsă cu nămol și cu formele la vedere. Bruneta a făcut spec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x