Antena Căutare

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță și Roxana Vancea au fost puși să culeagă nămol de Techirghiol. Ce a urmat

În ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin a dat vedetelor o sarcină grea și…mirositoare! Văzând ce au de făcut, Giani Kiriță și Roxana Vancea au încercat să fugă la „Mykonos” de Techirghiol.

Când au dat zorile, Nea Marin și-a făcut apariția cu gândul să pună vedetele la treabă. Sunt multe lucruri de făcut, așa că nu e deloc timp de pierdut. Încă de la ora șapte și jumătate dimineața, gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a bătut la ușile celor patru staruri care au acceptat provocarea.

De data aceasta, în ediția 22 de la „Poftiți la circ”, difuzată în data de 15 februarie 2021, vedetele care au decis să muncească alături de Nea Marin sunt Roxana Vancea, Diana Munteanu, Giani Kiriță și Cezar Ouatu! Starurile din această ediție au avut parte de ceva mai mult noroc decât cele din edițiile anterioare.

Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Giani Kiriță și Roxana Vancea au fost puși la treabă de Nea Marin, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”

Motivul? Dacă până acum invitații stăteau în rulotele celor de la circul Bellucci, iată totuși că Roxana Vancea, Diana Munteanu, Giani Kiriță și Cezar Ouatu au ajuns să doarmă la hotel, din simplul motiv că mașinile sunt la procesul de i

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce muncea

Încă de la ora șapte și jumătate, gazda emisiunii „Poftiți la circ” a bătut la ușa fiecăruia, ca să dea trezirea. Cu ochii abia deschiși de obosealp, Giani Kiriță a fost mai mult decât fericit să îl revadă pe Nea Marin, un om pe care îl descrie ca fiind unul cu totul și cu totul special. Tot aproape adormit l-am găsit și ep Cezar Ouatu, care a făcut ochi abia atunci când și-a dat seama că la ușa lui și-a făcut apariția Nea Marin, cu tot cu camerele de filmare.

O altă vedetă pe care am putut s-o mai vedem muncind alături de gazda emisiunii este Diana Munteanu, trezită de la șase dimineața, lucru ce l-a surprins extrem de plăcut pe Nea Marin. O prezență cu totul și cu totul nouă este însă Roxana Vancea, care s-a descris ca fiind muncitoare și dornică să facă o impresie bună, în ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1.

A urmat micul dejun și totodată momentul în care vedetele și-au făcut încălzirea, ferindu-se de „atacurile” lui Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cum arată Roxana Vancea, unsă cu nămol și cu formele la vedere. Bruneta a făcut spectacol

„Omul acuma nu mai are nuia, are praștie. Și ce e și mai grav e că are și țintă. Are o țintă de înnebunești”, a mărturisit Diana Munteanu.

Apoi, gaza emisiunii „Poftiți la circ” a povestit vedetelor invitate în ediția 22 mai multe detalii despre circul Acquatico Bellucci. Pentru cei care nu știu, acesta a fost fondat în anul 2002 de Mario Medini și Loredana Bellucci. Azi, afacerea este condusă de Jennifer, Sandy și Sony, copiii lui cuplului, care fac parte din a cincea generație de circari ai familiei. Soțul lui Jennifer a suferit un atac cerebral la vârsta de doar 33 de ani și are nevoie de numeroase operații pe creier. Pentru a strânge banii necesari, familia de circari muncește din greu, spectacol după spectacol.

Giani Kiriță și Roxana Vancea au strâns nămol de Techirghiol, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”

Și fiindcă este un om cu suflet mare și chiar rudă cu cei de la circul Bellucci, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă, pentru ca spectacolele să iasă ca la carte și pentru ca publicul să fie unul numeros.

Diana Munteanu, Cezar Ouatu și Maurizio de la circul Bellucci au fost trimiși să curețe niște șezlonguri pe o plajă, în timp ce Giani Kiriță, Sony Medini și Roxana Vancea au plecat la „Mykonos” de Techirghiol, pe o mică ambarcațiune. Aici, Nea Marin le-a dat sarcina de-a culege nămol de pe fundul lacului, folosind scripeți speciali, în ediția 22 „Poftiți la circ”.

„Normal că Nea Marin a stat și a dat din gură, el e șeful”, s-a supărat Giani Kiriță, văzând că el muncește mai mult decât gazda emisiunii. Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 de la „Poftiți la circ” ca să savurezi momentul.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x