Antena Căutare

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cum arată Roxana Vancea, unsă cu nămol și cu formele la vedere. Bruneta a făcut spectacol

În ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, fanii au putut să descopere cum arată celebra Roxana Vancea, unsă cu nămol de Techirghiol.

colaj foto cu Roxana Vancea, la Poftiți la circ, în momentul în care s-a umplut de nămol pe corp Galerie
Roxana Vancea arată într-o formă de zile mari, chiar și cu nămol pe ea | Antena 1

Nea Marin am dat trezirea vedetelor încă de la ora șapte și jumătate dimineața. De data aceasta, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, starurile care au acceptat provocarea de a munci la circul Acquatico Bellucci sunt Diana Munteanu, Cezar Ouatu, Giani Kiriță și Roxana Vancea.

Viala la circ e una extrem de grea și treburile nu se termina mai niciodată, fiindcă în spatele oricărui spectacol de success stau zile întregi de muncă asiduă, pregătiri, repetiții, promovare și multe altele.

Nea Marin i-a pus la muncă pe Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Giani Kiriță și Roxana Vancea, în ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ”

Știind acest lucru extrem de bine, fiindcă este chiar rudă cu Sony Medini, directorul artistic al circului Bellucci, Nea Marin i-a pus pe toți la treabă încă de la primele ore ale dimineții.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță, fugărit și atacat de Nea Marin, cu praștia! Ce a îndurat fostul fotbalist

După ce au servit micul dejun, acesta a decis să formeze două echipe, pentru a termina sarcinile mai repede și pentru a fi astfel mai eficient. Diana Munteanu, Cezar Ouatu și Maurizio de la circul Bellucci au fost trimiși să împartă fluturași de promovare pe plajă, în timp ce Giani Kiriță, Sony Medini și Roxana Vancea au mers cu Nea Marin la cules nămol de pe fundul apei, la bordul unei ambarcațiuni.

În ambele tabere au fost momente spectaculoase, ce au făcut deliciul celor prezenți în jur. Cezar Ouatu s-a apucat să cânte „O sole mio” pe plaja din Techirghiol, în timp ce Diana Munteanu a avut grijă să profite de lumea strânsă în jurul lor, pentru a ajunge cât mai mulți turiști cu nămol.

Roxana Vancea a făcut senzație în costum de baie și acoperită de nămol de Techirghiol, la „Poftiți la circ”

La fel de palpitante au fost lucrurile și pe barcă, acolo unde Nea Marin a păcălit-o pe Roxana Vancea să facă împreună o poză, dar a aruncat-o în containerul cu nămol de Techirghiol.

„Pe mine m-a bușit râsul, se zburlise ca o pisică”, a glumit Giani Kiriță.

Totuși, un detaliu ce nu poate fi trecut cu vederea este faptul că Roxana Vancea arată într-o formă de zile mari, chiar și cu nămol pe ea, iar formele sale au putut fi admirate din plin.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce muncea

Dar acesta nu a apucat să se amuze prea tare de situație, căci a fost îmbrâncit și el în nămol, tot de Nea Marin. Fiindcă niciodată nu își lasă echipa la greu, așa cum chiar el a spus-o, Sony Medini s-a băgat și el în nămol.

„Erau ca niște porci din ăștia care se tăvăleau în nămolul ăla”, s-a amuzat pe cinste Nea Marin, văzând ce fac respectivele vedete din ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cezar Ouatu și Diana Munteanu au uns turiștii cu nămol pe plaja din Techirghiol. Ce ... Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x