Antena Căutare

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță, fugărit și atacat de Nea Marin, cu praștia! Ce a îndurat fostul fotbalist

Giani Kiriță a încercat să se relaxeze după câteva ore de muncă intensă la muls caprele și la cărat bălegar, dar Nea Marin și-a folosit praștia din plin.

colaj foto cu Giani Kiriță la Poftiți la circ, în timp ce poartă ochelari sau merge cu bicicleta Galerie
Printre altele, Giani Kiriță și Cezar Ouatu au avut misiunea de-a mulge caprele și de-a folosi lopata pentru a încărca o căruță cu bălegar | Antena 1

În ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, Diana Munteanu, Giani Kiriță, Roxana Vancea și Cezar Ouatu sunt vedetele care au acceptat provocarea de a-și uni forțele pentru a-i ajuta pe cei de la circul Acquatico Bellucci să își desfășoare cu bine activitatea.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Roxana Vancea și Diana Munteanu s-au luptat cu Sandy Medini și au făcut show pe plajă

Ziua a început în forță încă de la primele ore ale dimineții și vedetele au descoperit cât de grea este viața la circ. Acestea nu doar că au avut misiunea de-a împărți fluturași pentru a promova spectacolele celor de la Acquatico Bellucci, dar au făcut curaj pe plajă, au cules sau au transportat nămol de Techirghiol și nu numai.

Diana Munteanu, Cezar Ouatu, Roxana Vancea și Giani Kiriță sunt vedetele puse la treabă de Nea Marin în ediția 22 „Poftiți la circ”

Printre altele, Giani Kiriță și Cezar Ouatu au avut misiunea de-a mulge caprele și de-a folosi lopata pentru a încărca o căruță cu bălegar.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce muncea

După ce au terminat de încărcat îngrălământul în căruță, cei doi au plecat, folosind „viteza de un măgar putere”.

„Eu în copilăria mea am crescut la țară, așa că am mers cu căruța, mă simt foarte bine. Dar preferam să avem un cal, să prindem viteză, nu măgărușul ăla care avea unul la oră. Mi-am dat seama că eu chiar munceam, în timp ce fratele meu Cezar făcea story-uri și poze”, a dezvăluit Giani Kiriță, care și-a pus colegul la muncă.

Nea Marin l-a alergat cu praștia pe Giani Kiriță și a ieșit show de zile mari în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”

Însă liniștea nu a durat mult și și-a făcut apariția Nea Marin. Observând că fostul fotbalist a cam început să se relaxeze, gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 și-a scos praștia și a pornit un atac nemilos.

„Știam că acuma trage, că îl cunosc. Și am luat-o frate, prin niște capre…Și m-am dus pe câmp, dar ce crezi?! A alergat după mine, deci el chiar voia să tragă în mine să mă rănească. Am dat și eu cu pietre în el, îți dai seama că nu stau așa. El trăgea, eu trăgeam. Am prins un lemn, am dat și iar l-au apucat spumele. M-am dus după o rulotă și am văzut o bicicletă, cu care am prins viteză. Numai că ce să vezi, bicicleta nu avea frâne”, a povestit Giani Kiriță, care a scăpat totuși teafăr din toată această aventură de zile mari.

În timp ce fugea de Nea Marin, fostul fotbalist a oprit o mașină de pe drum și s-a urcat în ea, mai ceva ca-n „Asia Express”. Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Roxana Vancea și Diana Munteanu s-au luptat cu Sandy Medini și au făcut show pe plaj... Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a făcut o dezvăluire neașteptată: „Dacă nu mă însor acum, n-o mai fac n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x