Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin a aruncat-o pe Diana Munteanu într-un morman de porumb! Ce a urmat

În ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Diana Munteanu a fost aruncată de Nea Marin într-o grămadă cu porumb și reacția vedetei a fost una complet neașteptată.

Nea Marin a profitat de neatenția vedetei și a aruncat-o într-un morman de porumb, spre deliciul celor din jur

Antena 1

De data aceasta, vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin de-a munci pentru cei de la Acquatico Bellucci sunt Cezar Ouatu, Giani Kiriță, Diana Munteanu și Roxana Vancea.

Încă din prima zi, vedetele au trudit din greu și au primit sarcini complet neașteptate și dificile. Au cules și au cărat nămol de Techirghiol, au uns turiștii de pe plajă cu „medicamentul” minune, au făcut curaj pe plajele ticsite sau într-un hotel, au scos copaci din pământ, au muls caprele și au transportat bălegar, la gospodăria unui fermier.

Nea Marin a pus vedetele la treabă ca să-i ajute pe cei de la circul Bellucci, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ”

Sarcinile nu s-au oprit aici, căci vedetele de la „Poftiți la circ” au pregătit carul de paradă, s-au costumat și au pornit apoi să facă promovare pentru cei de la circul Acquatico Belluci, prin diferite stațiuni de pe litoralul românesc.

Pe lângă faptul că au muncit ca să facă rost de alimente, servicii de promovare sau alte lucruri de care aveau nevoie circarii de la Bellucci, vedetele de la „Poftiți la circ” au fost nevoite să pregătească și numere de senzație pentru public și să le integrze în spectacol.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin a aruncat-o pe Diana Munteanu într-un morman de porumb! Ce a urmat

După ce s-au antrenat intens, starurile au reușit să îl mulțumească pe deplin pe Nea Marin. Cezar Ouatu a oferit un moment muzical de excepție în timp ce Roxana Vancea a făcut acrobații la înălțime cu celebrul Ivan de la circul Acquatico Bellucci, în timp ce Diana Munteanu i-a surprins pe toți cu un număr de cercuri. Giani Kiriță, în schimb, a preferat să facă show de zile mari cu un număr de magie cu totul și cu totul ieșit din comun și comic.

A doua zi, Nea Marin a dat iar trezirea vedetelor, pentru a le trimite din nou la treabă.

Liviu Vârciu, Sony Medini, Roxana Vancea și Giani Kiriță au primit sarcina de-a merge să facă rost de brânză și de zarzavaturi. Nea Marin și-a făcut echipă cu Diana Munteanu, Sandy Medini și cu Cezar Ouatu, ca să facă rost de alte lucruri trebuincioase pentru cei de la circul Acquatico Bellucci.

Nea Marin a aruncat-o pe Diana Munteanu într-un morman de porumb, la „Poftiți la circ”

Surpriza a fost mare atunci când gazda emisiunii s-a dus cu echipa sa la un siloz. Diana Munteanu a fost atât de încântată de mormanele de semințe, încât nu și-a mai putut stăpâni bucuria și i-a amuzat pe toți cu starea sa de extaz.

Au urmat glume pe seama ei și, la un moment dat, Nea Marin a profitat de neatenția vedetei și a aruncat-o într-un morman de porumb, spre deliciul celor din jur.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină

Plină de boabe de porumb, Diana Munteanu s-a distrat copios și a părut că nu se grăbește să scape de acolo.

„Da` mi-a plăcut, mi-a plăcut rău de tot, mi-a plăcut maxim”, a dezvăluit aceasta despre experiența prin care a trecut.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Ultimele știri