Live acum
Prime Time 20:30Adela

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță n-a mai vrut să plece din cramă! Ce dezvăluire neașteptată a făcut

Giani Kiriță a degustat vin după vin la crama unde a muncit alături de Nea Marin și a făcut o dezvăluire neașteptată, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Sticlă după sticlă și aromă după aromă, fostul fotbalist a fost mai mult decât încântat să deguste din cât mai multe soiuri de vin.

Antena 1

În ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Diana Munteanu, Cezar Ouatu, Giani Kiriță și Roxana Vancea au muncit din greu. În ultima lor zi la circul Acquatico Bellucci, vedetele au aflat că Nea Marin le-a pregătit o listă lungă de treburi.

Încă de la primele ore ale dimineții, gazda emisiunii a dat trezirea tuturor și a anunțat că vor merge toți să muncească la herghelia din Mangalia, pentru a primi la schimb dreptul de-a împărți vizitatorilor pliante de promovare a circului.

Giani Kiriță, Roxana Vancea, Diana Munteanu și Cezar Ouatu au muncit la o vie, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

După ce au făcut curaj la grajduri, vedetele s-au împărțit în două echipă și au muncit fie la o cherhana, fie la un local celebru din Vama Veche. Diana Munteanu a îngrijit niște trandafiri, Sony Medini și Cezar Ouatu au cărat mese de lemn, Roxana Vancea și Sandy Medini au curățat pește și legume, în timp ce Giani Kiriță și Maurizio au cărat legume și au spălat o barcă.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”​

Nici nu au apucat bine să-și tragă sufletul, că toată lumea s-a suit în mașină și Nea Marin i-a dus pe toți la o vie celebră în Dobrogea. După ce au cules lădițe întregi și s-au chinuit să facă must, vedetele s-au putut bucura de un tur ghidat al cramelor.

„Ne-a arătat cum se face vinul în vinificatoarele respective. Farmacie! Ziceai că eram la spital, extrem de bine pus la punct, curat”, a mărturisit Cezar Ouatu, impresionat de toată această experiență.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat

„El explica cum vine vinul, cum se presează, eu întrebam unde e butoiul de rose. Eu nu am înțeles absolut nimic din ce ne-a explicat. După toată munca și după toate explicațiile ne-a dat să degustăm vinuri”, a recunoscut Giani Kiriță, extrem de sincer.

Giani Kiriță a făcut o dezvăluire neașteptată la „Poftiți la circ”

Sticlă după sticlă și aromă după aromă, fostul fotbalist a fost mai mult decât încântat să deguste din cât mai multe soiuri de vin.

„Pentru mine a fost raiul pe pământ. Ăsta e vinul meu. Nostalgia! Eu sunt foarte nostalgic”, a mărturisit vedeta din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

„Nu ne mai înțelegeam cu Giani. S-a îndrăgostit atât de mult de loc și într-un fel era și nostalgic că și-a pierdut consoarta”, a dezvăluit Cezar Ouatu despre „noul” său partener de muncă.

„Giani ajunsese la fericirea maximă”, a mai completat Sony Medini, directorul artistic al circului Acquatico Bellucci.

Ce a urmat și ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin!

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.