Poftiți la circ 2020, ediția 11. Bătaie cu bălegar între vedete! Ce au pățit Ruby și Anda Adam

Momente savuroase în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1! Liviu Vârciu și Nea Marin s-au aliat pentru da o lecție de neuitat celor două dive din emisiune, Anda Adam și Ruby.

În ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin a dat trezirea vedetelor și le-a pus imediat la treabă!

Prieten bun cu cei de la circul Bellucci, acesta a promis că va face tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta pe circari să își desfășoare activitățile cu bine.

Vedetele au cules râme în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Pentru cei care nu știu, circul Bellucci a luat naștere în secolul 19 și, de atunci, fiecare generație a preluat afacerea și a încercat să se adapteze vremurilor, pentru a oferi publicului spectacole cu adevărat senzaționale. În 2002, Mario Medini și Loredana Bellucci au decis să deschis circul Aquatico Belluci, care astăzi este condus de cei trei copii ai lor: Sony, Jennifer și Sandy!

De când legea a interzis folosirea animalelor în cadrul spectacolelor, artiștii au fost nevoiți să se reinventeze și să facă show-uri impresionante cu numere noi.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă

Știind cât de grea este viața la circ, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă, pentru ca treaba să iasă ca la carte.

Dorian Popa, Anda Adam, Ruby, Cosmin Seleși, dar și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut parte de o trezire matinală și au aflat ce le-a pregătit gazda emisiunii, în ediția 11 a show-ului „Poftiți la circ” de la Antena 1.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

Ca să facă rost de vin, vedetele au fost nevoite să lucreze în gospodăria unui crescător de râme din Limanu. Doar că, în mod inevitabil, munca de-a culege și de-a strânge râmele din pământul cu bălegar s-a transformat, în scurt timp, într-o adevărată bătaie de zile mari!

Anda Adam și și Ruby au ajuns pline de bălegar, în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ”

Anda Adam s-a răzbunat pe Liviu Vârciu stropindu-l cu apă, dar nu s-a așteptat ca reacția acestuia să vină precum o furtună dezlănțuită!

„M-au luat nervii ăia mari, pentru că toate lucrurile astea pe care le fac ei acum, cei care au venit și care o să mai vină pe la Nea Marin, eu le-am inventat”, a dezvăluit Liviu Vârciu, supărat că Anda Adam a dezlănțuit un atac neașteptat cu apă asupra lui.

„Nu pot să cred că i-ai făcut așa ceva băiatului meu”, a fost reacția lui Nea Marin, văzând cele întâmplate.

„Nu vă puneți cu nebunul, că mai nou nu am nici limită și mai nou nu am nici nervi”, a mărturisit Liviu Vârciu, dornic de răzbunare.

Acesta n-a mai stat pe gânduri și s-a dus la mormanele cu pământ și bălegar, s-a înarmat bine și apoi s-a răzbunat din plin pe Ruby și pe Anda Adam. Divele au beneficiat de un tratament special și cu miros puternic, spre deliciul celor din jur, care nu au ratat șansa de-a face poze și de-a filma totul.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Liviu Vârciu l-a rugat pe Nea Marin să-l bată cu bățul! Ce a urmat

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri