Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Cosmin Seleși a făcut incantații pentru Nea Marin, ca să-l exorcizeze! Ce a urmat

Cosmin Seleși și-a luat inima în dinți și a decis să-l exorcizeze pe Nea Marin, în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Momente de senzație în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1. De data aceasta, Nea Marin a fost ținta glumelor lui Cosmin Seleși!

Vedetele au avut parte de o trezire bruscă, încă de la primele ore ale dimineții. După ce au servit micul dejun, vedetele au primit sarcini de la Nea Marin și toată lumea s-a apucat de treabă.

Nea Marin a pus vedetele la treabă în ediția 11 a show-ului „Poftiți la circ” de la Antena 1

Ca să facă rost de vin, Ruby, Anda Adam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au mers împreună cu Nea Marin la un crescător de râme din Limanu. Apoi, odată ce s-au întors la cirucl Bellucci, vedetele au avut șansa de a-și exersa numerele pregătite pentru spectacolul de diseară.

În fiecare ediție a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin pune vedetele la treabă, pentru a-i ajuta pe cei de la circul Bellucci. În plus, starurile care acceptă provocarea trebuie nu doar să își îndeplinească sarcinile primite, ci și să pregătească momete amuzante sau spectaculoase, pe care să le integreze în show-ul celor de la circ.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

Ruby a avut ceva emoții odată ce a ajuns la înălțime și în câteva secunde a fost victima unui atac de panică. La fel de „bine” s-a descurcat și Liviu Vârciu, pe care l-a „învins” trapezul.

Apoi, vedetele au mers cu Nea Marin ca să facă rost de miere. Acesta a fost momentul în care gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a cărat împreună cu Dorian Popa un bloc de ciment de aproximativ 60 de kilograme! Deși a trecut de vârsat de șaizeci de ani, Nea Marin Barbu l-a impresionat chiar și pe Dorian Popa cu forța sa!

Cosmin Seleși a făcut incantații pentru Nea Marin la „Poftiți la circ”

După ce au terminat treaba, cei doi au mers să vadă ce fac Andrei Ștefănescu și Cosmin Seleși. Nu mică i-a fost surpriza atunci când i-a găsit pe cei doi făcând incantații!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Bătaie cu bălegar între vedete! Ce au pățit Ruby și Anda Adam

„Cosmin a luat chestia aia cu tămâie și a început să-l descânte pe Nea Marin, să iasă toți dracii din el”, a dezvăluit Andrei Ștefănescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Poate zilele astea mai scot niște draci din el, să văd. Cât pot, dacă mai prind un moment, noaptea mai vin în jurul rulotei și îi mai fac. E mai liniștit acuma”, a glumit simpaticul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă

Care a fost reacția de milioane a lui Nea Marin și ce a pățit Cosmin Seleși pentru exorcizarea făcută?

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să vezi ce a urmat!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă... Poftiți la circ 2020, ediția 11. Dorian Popa a fost bătut cu nuiaua de Nea Marin! Ce l-a enervat: „Hâtz, Johnule! Să vez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x