Poftiți la circ 2020, ediția 11. Dorian Popa a renunțat la haine și a făcut show incendiar pe scenă

Numărul cu prosoape prezentat de Dorian Popa pe scena circului Bellucci a aprins instant imaginația fanelor din public!

În ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Ruby, Dorian Popa, Cosmin Seleși și Anda Adam au acceptat provocarea lansată de Nea Marin și au venit împreună la circul Bellucci pentru a da o mână de ajutor.

Litoralul este plin de turiști și circarii încearcă din răsputeri să atragă publicul la spectacole.

Viața la circ nu e una ușoară și în spatele unor spectacole de succes stau multe zile de muncă și sarcini ce trebuie îndeplinite.

Nea Marin a pus vedetele la treabă în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Prieten bun cu cei de la circul Bellucci, Nea Marin a decis să muncească împreună cu vedetele, pentru a ajuta circarii.

Ziua a început în forță, încă de la primele ore ale dimineții. Vedetele au fos trimise să culeagă râme, în gospodăria unui bărbat din Limanu. Și asta nu a fost tot! Starurile din ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 au muncit pe o plajă, au promovat spectacolul celor de la circul Bellucci, au pregătit numere de circ și nu numai!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Liviu Vârciu l-a rugat pe Nea Marin să-l bată cu bățul! Ce a urmat

Seara nu a fost pentru odihnă, ci pentru a prezenta numerele pregătite pentru spectacolul de circ din această seară! După ce a luat o bătaie cu nuiaua, Dorian Popa a intrat în circul Bellucci și s-a pregătit să facă show de zile mari.

Dorian Popa a renunțat la haine și le-a impresionat pe fane cu un show de senzație la „Poftiți la circ”

Primul care a urcat pe scenă a fost Cosmin Seleși. Împreună cu Maurizio Lodo de la circul Bellucci, deghizat în clovn, acesta a făcut un număr extrem de comic.

Anda Adam a impresionat cu un show la înălțime, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat de minune rolul de prezentatori.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Bătaie cu bălegar între vedete! Ce au pățit Ruby și Anda Adam

Apoi a urmat cel mai surprinzător moment: spectacolul pentru care s-a pregătit intens Dorian Popa, împreună cu celebrul coregraf Edi Stancu.

Dând senzația că sunt dezbrăcați complet, aceștia au jonglat cu prosoapele și fanele au fost impresionate din plin! Spectatorii au urmărit cu sufletul la gură show-ul și, la final, artiștii au fost răsplătiți cu aplauze furtunoase!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri