Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a reușit să-l înfurie pe Nea Marin cu gestul său! „Nu l-am văzut în viața mea așa nervos”

În ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Ruby a reușit să-l enerveze la culme pe Nea Marin cu un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

De data aceasta, vedetele care au acceptat provocarea lansată de Nea Marin au fost Anda Adam, Ruby, Dorian Popa și Cosmin Seleși. De la distracție nu au lipsit nici Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Încă de la primele ore ale dimineții, starurile au fost puse la treabă. Au muncit la stupi, i-au vopsit, au promovat spectacolele celor de la circul Bellucci prin stațiunea Saturn, au cules râme prin pământul cu bălegar și au pregătit numere de circ.

Nea Marin a pus vedetele la treabă în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Tot în ediția 11 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele s-au trezit a doua zi și au mers cu Nea Marin la un centru de scufundări, unde au curățat și au dezinfectat echipamentele. Drept răsplată au primit o plasă plină cu rapane.

Nea Marin a fost încântat că a mai reușit să rezolve una dintre treburi, dar se pare că Ruby nu a fost de aceeași părere.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ținuta aleasă de Ruby pentru a culege râme i-a distrat pe toți! Cum a apărut diva

Când gazda emisiunii „Poftiți la circ” s-a apucat de curățat rapanele pe marginea mării, cântăreața a început să își exprime suferința cu privire la bietele vietăți.

„Ruby am crezut că e mai superficială, dar mi-am schimbat părerea despre ea”, a dezvăluit Liviu Vârciu, văzând cât de sensibilă este cântăreața, atunci când vine vorba despre vietăți.

Ruby a reușit să-l enerveze pe Nea Marin, la „Poftiți la circ”

„Hai, Nea Marin, eliberează-le”, s-a rugat Ruby de gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Văzând că nu are sorți de izbândă și că rapanele urmează să fie omorâte prin curățare, bruneta n-a mai stat pe gânduri și a luat măsuri! Aceasta s-a năpustit asupra plasei cu rapane și a aruncat-o în apă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Ruby a trăit momente de panică la circ! Vedeta a tras o sperietură uriașă

„Am crezut că înnebunesc, a luat plasa și a aruncat mai bine de trei sferturi din rapane în apă”, a dezvăluit Nea Marin, extrem de furios.

„Să fie planeta fericită, cum trebuie”, și-a explicat Ruby gestul neașteptat.

„Am aruncat și eu câteva, să fie libertate. Puteam să fim și noi în locul lor, să fim niște rapane”, a dezvăluit Liviu Vârciu, uimit de gestul frumos făcut de colega sa.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 11. Bătaie cu bălegar între vedete! Ce au pățit Ruby și Anda Adam

„Liviu este acum pentru mine cel mai drăguț om din lume”, a mărturisit cântăreața, cu lacrimi în ochi.

Totuși, Nea Marin a fost supărat de gestul făcut de Ruby și a plecat nervos de pe plajă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 11. Dorian Popa a renunțat la haine și a făcut show incendiar pe scenă... Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x