Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Gestul lui nea Marin, care l-a scos din minți pe Liviu Vârciu:"E sifonar și pe cine a trădat?"

În ediția 15 a emisiunii "Poftiți la circ" pe Liviu Vârciu îl încearcă sentimentul de trădare, iar cel care îi oferă acest sentiment este chiar nea Marin.

Ziua începe în forță la circul Bellucci, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu sunt pregătiți pentru o nouă farsă de proporții mari, iar cel pe care îl au în vizor este Soni, care vinde liniștit bilele la casă. Aceștia se pregătesc să plece într-un adevărat "război" după ce le-a fost distrusă rulota.

Cei doi și-au pregătit "armele" de atac, însă au fost prinși de nea Marin, iar acest lucru le-a cam stricat planurile.

"Nu degeaba facem asta, ne distrusese cabina noastră. Noi eram în casa noastră și au aruncat cu bombe, au spart geamurile, ne-au nenorocit ușile cu roși, cu pietre, cu corcodușe. Noi am vrut să ne răzbunăm!", a spus Andrei Ștefănescu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Liviu Vârciu vs nea Marin, războiul nervilor tari. La ce "arme" au apelat pentru o nouă bătălie

"Nu noi am pornit acest război", a mai adăugat și Liviu Vârciu pentru a-și completa prietenul.

Gestul lui nea Marin, care l-a scos din minți pe Liviu Vârciu

Înainte de a fi prinși de nea Marin, Liviu și Andrei au ascuns două pungi de făină sub un steag pentru a-l ataca pe Soni în casa de bilete, unde spațiul este unul foarte mic și închis, însă nu a funcționat totul conform planului lor.

"Ne-am dus să îi urăm toate cele bune lui Soni. Ne-am dus și am verificat înainte, era deschisă casa de bilete, era cum trebuie", a spus Liviu, pregătit să facă o surpriză de proporții mari.

Nea Marin l-a sunat pe Soni și i-a spus despre farsa pe o pregătesc cei doi simpatici. Liviu și Andrei și-au dat seama imediat că italianul a fost avertizat în ceea ce privește surpriza lor.

"Am zis, cel mai bine să pun mâna pe telefon și să îl sun pe Soni să îi atrag atenția, repede să iasă de acolo", a mărturisit nea Marin.

Gestul făcut de Marin Barbu l-a scos din minți pe Liviu Vârciu, care nu s-a așteptat ca planul să îi dea greș. Deși n-au reușit să îl ia prin surprindere pe italian, între cei trei a fost un adevărat război. Liviu și Andrei au aruncat cu faină, iar Soni a reușit să îi stropească cu apă.

"Să vadă o țară întreagă că Barbu Marin este trădător, trădător de neam, sifonar", i-a spus Liviu Vârciu, apoi cerând explicații tatălui său spiritual.

E sifonar și pe cine a trădat? Pe băiatul lui”, a mai adăugat Andrei Ștefănescu.

Liviu și Andrei și-au dat seama imediat că nea Marin a fost cel care a pus mâna pe telefon și l-a avertizat pe Soni, iar italianul a închis telefonul și s-a baricadat.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Maria Buză și Mirela Voicu, supărate pe nea Marin după ce și-a încălcat promisiunea

Înainte de a începe spectacolul, Liviu Vârciu a simțit nevoia să se răzbune pe nea Marin și după o îmbrățișare de grup a aruncat cu popcorn în el.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Proba periculoasă pe care a făcut-o Iuliana Luciu: "Dacă îmi rup nasul ăsta perfec... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Maria Buză și nea Marin, show total pe scena circului Bellucci. Cum s-a descurcat artis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x