Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Povestea emoționantă a Andreei Chelaru. Cum a reușit să ajungă în cărucior cu rotile

În ediția 15 a emisiunii "Poftiți la circ", vedetele muncesc și luptă pentru Andreea Chelaru, o fost gimnastă care a ajuns în cărucior cu rotile.

În ultima zi petrecută la circul Bellucci Iuliana Luciu, Adriana Trandafir, Maria Buză și Mirela Voicu vor organiza un bal de caritate pentru fosta gimnastă, Andreea Chelaru, care a ajuns în scaun cu rotile în urma unui accident.

Deși este o zi grea pentru echipa lui de fete, nea Marin nu le-a mai dat trezirea în stilul său caracteristic, ci într-un mod mai blând. Acesta a rămas plăcut suprins de faptul că nu le-a găsit pe Iuliana și Adriana în rulotă și le-a așteptat cu nerăbdare la o sedință de echipă.

Pentru acțiunea de caritate este nevoie de mâncare, băutură și decorațiuni, iar nea Marin nu a mai stat pe gânduri și a împărțit responsabilitățile pe echipe de câte două.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Proba periculoasă pe care a făcut-o Iuliana Luciu: "Dacă îmi rup nasul ăsta perfect?"

Prima echipă este formată din Soni, Iuliana Luciu și Maria Buză, iar cei trei au angajamentul de a face rost de băutură pentru spectacol. Din cea de-a doua echipă fac parte nea Marin, Adriana Trandafir și Mirela Voicu, care au responsabilitatea de a aduce mâncare pentru balul de caritate din această seară.

Care este povestea emoționantă a Andreei Chelaru

La sedința făcută de nea Marin, și-a făcut apariția și Andreea Chelaru, fosta gimnastă pentru care atât invitații, cât și circul Bellucci vor lupta și vor munci în această seară.

Toți cei de la masă au rămas surprinși de intrarea Andreei, care a venit cu un zâmbet larg pe buze și dornică să îi cunoască echipa lui nea Marin.

"Noi ne așteptam să vină o fată dărâmată, supărată, tristă, dar apare o fată cu niște ochi albaștri frumoși și cu un zâmbet pe buze, bucuroasă că stă de vorbă cu noi, că ne întâlnește, că este în mijlocul nostru.", a spus Maria Buză, surprinsă plăcut de apariția Andreei Chelaru.

Fosta gimnastă a fost foarte emoționată și a apreciat gestul unic al vedetelor. Această și-a dorit să le spună și povestea ei, dar și din ce motiv a ajuns să meargă în scaun cu rotile.

Andreea a practicat gimnastica de la 7 ani la Onești, a urmat studiile unui liceu cu profil sportiv, iar paralelul i-a plăcut cel mai mult, deși era un aparat foarte greu.

"Ne pregăteam pentru naționalele pe țară de la Ploiești și am început antrenamentul la sărituri. Mi-am luat elan, am bătut pe trambulină, am împins în cal și în aer, pur și simplu, m-am oprit din rotație, m-am răzgândit să continui ceea ce aveam de făcut și am căzut. Greutatea și viteza au făcut în așa fel încât să se producă o fractură la coloană.", le-a mărturisit Andreea.

Fosta gimnastă a trecut prin momente cumplite, mai ales atunci când a vrut să se ridice, dar nu a mai putut. Aceasta a fost supusă mai multor operații, iar în primul an a reușit să își miște brațele, nu și degetele.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Farsa care l-a băgat în sperieți pe Liviu Vârciu: "Am crezut ca mi-a spart timpanele"

Povestea emoționantă a Andreei i-a impresionat pe cei care au ascultat-o și le-a dat curaj să lupte pentru ea. Fosta gimnastă este mereu cu zâmbetul pe buze și îi place să petreacă timpul cu persoane vesele, care îi transmit fericire.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Adriana Trandafir, acrobații la înălțime la 64 de ani. Cum i-a uimit pe toți la final d... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Nea Marin, ținuta care a atras toate privirile. Din ce motiv a râs Iuliana Luciu în hoh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x