Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Liviu Vârciu, lecții de dans popular de la nea Marin. Cum s-a descurcat cu pașii

În ediția a doua de Poftiți la circ fiecare vedetă a trebuit să se gândească la un număr pe care să-l prezinte în cadrul spectacolului circului Bellucci. Nea Marin s-a gândit că Liviu Vârciu ar putea să-i fie partener de scenă.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Nea Marin s-a gândit să-l coopteze pe Liviu Vârciu pentru un tandem de folclor. Se știe deja că Liviu Vârciu a învățat de-a lungul timpului mai mulți pași de dans de la „tăticuțul” lui, „Alunelul” fiind unul dintre dansurile pe care Vârciu le cunoaște cel mai bine.

De data aceasta, nea Marin a venit cu propunerea să-l învețe pași noi de folclor pe Liviu Vârciu, acesta acceptând provocarea.

„Îi doresc tot binele și datorită lui eu am făcut casă, datorită lui eu sunt fericit!”, a spus Liviu Vârciu despre nea Marin.

Nea Marin l-a învățat pe Liviu Vârciu noi pași de dans. Cât de repede a prins Vârciu mișcările

Liviu Vârciu a prins pașii numaidecât, însă alta a fost problema. Având în vedere că dansurile populare românești sunt săltărețe, Liviu Vârciu a obosit și nu a mai putut continua repetiția.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

„La un moment dat am început să-i arăt lui Liviu niște pași de dans pentru că m-am gândit ca în sepctacol să facem ceva împreună. Nu știu dacă am dansat zece minute și a obosit”, a explicat nea Marin.

Liviu Vârciu, extenuat de dansurile lui nea Marin

Chiar și obosit Liviu Vârciu are simțul umorului, așa că nu a vrut să recunoască faptul că dansul l-a extenuat.

„Am impresia că n-au făcut ăștia curat pe dedesubt și mă uitam să văd”, a spus Liviu Vârciu, odihnindu-se cu mâinile pe genunchi.

Fiecare vedetă trebuie să prezinte un moment în cadrul spectacolului circului Bellucci. Marian Drăgulescu a decis să fie Super-eroul Drăgulescu și să sară la trambulină, coregraful Edi Stancu a decis să participle la un număr de acrobație în balon, alături de unul dintre circari, iar Marga a decis să realizeze un scenariu numit „Margherita în țara Minunilor”, care constă în ridicarea acesteia la înălțime, cu ajutorul unui scripete.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

“Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”, a mărturisit Andrei Ștefănescu despre noul sezon de Poftiți la circ.