Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin la Poftiți la circ 2020. Înainte ca cei doi să se întâlnească cu „tăticuțul”, Liviu și Andrei ascultă o melodie „motivațională”.

În noul sezon de Poftiți la circ Liviu și Andrei sunt tot timpul alături de nea Marin, cu scopul de a-i ajuta pe circarii de la Bellucci la treburile zilnice, dar și la spectacole.

Așadar, în prima edițe a noului sezon Poftiți la circ Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au plecat să se întâlnească cu nea Marin, ascultând în mașină o piesă „motivațională”, și anume „Nu te enerva” de la Corina Chiriac.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ascultă melodia „Nu te enerva”, înainte de întâlnirea cu nea Marin

„Să ne calmăm cu tot ce putem, melodii, atmoseferă, ca să-l putem suporta pe omul meu de bază, tăticuțul. Mereu în gând îmi spun așa: Nu te enerva”, a spus Liviu Vârciu în mașină, în drum spre Nea Marin.

Citeșt eși: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Prima bătaie luată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la nea Marin. Care a fost motivul

Când a a ajuns la locul întâlnirii cu nea Marin și cu celelalte vedete, Liviu Vârciu a deschis portiera mașinii pentru ca nea Marin să audă ce melodie asculta.

Melodia „Nu te enerva”, un mesaj subliminal pentru Nea Marin, din partea lui Liviu Vârciu

„Am deschis ușa ca un mesaj subliminal”, și-a explicat Liviu Vârciu gestul.

„Nu te enerva că te-am trezit de dimineață”, i-a cântat Liviu lui nea Marin.

Ulterior, Liviu și Andrei s-au alăturat celorlalți invitați și l-au ascultat pe coregraf prezentând obiectivele și modalitățile de desfășurare ale emisiunii.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția surpriză a lui Edi Stancu. Nu mai fusese văzut de ani buni la televizor

„Vom dormi în rulote. Eu sunt foarte legat de acestă familie. Vom trăi cu ei în circ, vom munci cu ei în circ, vom mânca cu ei în circ. Vom face spectacole cu ei împreună”, le-a explicat Nea Marin vedetelor care au acceptat provocarea.

Începând din 28 decembrie, Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția neobișnuită a Margheritei de la Clejani. Cum îi stă cu ruj verde: „M-a lăsat perplex”

„Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Marin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! (râde) Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.

Ultimele știri