Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita în Țara Minunilor. Marga și-a făcut propriul scenariu pentru un moment de circ

În a doua ediție de Poftiți la circ 2020 fiecare dintre vedetele participante a trebuit să stabilească un moment pe care să îl realizeze în cadrul spectacolului circului Bellucci. Margherita de la Clejani și i-a lăsat mască pe toți când le-a povestit ce vrea să facă.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu.

Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În a doua ediție Poftiți la circ a avut loc o ședință în care s-a stabilit ce va prezenta fiecare vedetă la spectacol.

Vedetele de la Poftiți la circ participă la spectacol cu ciracarii de la Bellucci

„Lăsăm circul așa cum e el făcut și între momentele lor, introducem și noi momentele noastre”, a explicat Liviu Vârciu intervenția vedetelor în spectacolul circarilor de la Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

Întrebată ce moment vrea să realizeze în spectacol, Margherita de la Clejani a expus un întreg scenariu.

Margherita de la Clejani și-a manifestat dorința de a participa la spectacol alături de două fetițe cu care s-a împrietenit de când a ajuns la circul Bellucci.

Margherita de la Clejani și-a făcut propriul scenariu pentru momentul de circ și i-a lăsat mască pe toți când le-a povestit ce vrea să facă

„Eu m-am gândit să încadrez acest moment emoționant pentru mine și având fetițele, prietenele mele, m-am gândit să încadrez timpul, frumusețea și jocul vieții. Un fel de musical, moment în care nu va trebui să cânt, sau să fac alte lucruri pentru că abia pot să vorbesc și vreau să mă folosesc de imagine mai mult. Trebuie găsită o modalitate prin care să expun timpul, frumusețea și jocul vieții. Eu asta îmi doresc și sunt sigură că voi reuși”, le-a explicat Marga colegilor săi.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția neobișnuită a Margheritei de la Clejani. Cum îi stă cu ruj verde: „M-a lăsat perplex”

Așadar, Margherita de la Clejani a precizat că vrea să expună timpul, frumusețea și jocul vieții prin câte un simbol. Așadar, pentru timp Marga a adus o oglindă, pentru frumusețe o păpușă și pentru jocul vieții un evantai.

„Mi-am gândit propriul meu scenariu: Margherita în Țara Minunilor. M-am hotărât să le iau și pe fetițe cu mine, să creăm o atmosferă de poveste și să împrăștiem iubire”, a spus Margherita de la Clejani.

Colegii și circarii de la Bellucci s-au gândit că Marga își poate expune scenariul cu ajutorul unui scripete. Așdar, s-a decis ca Marga să „zboare” deasupra publicului

„Și aruncă ceva sclipici, copiii sunt jos, un moment cum vrea ea”, a spus coregraful Edi Stancu, ajutând-o pe Margherita să-și definitiveze scenariul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri