Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Liviu Vârciu, topit după băiețelul lui. Vedeta a oprit tot ca să vorbească la telefon cu micuțul

Liviu Vârciu este topit după copiii lui, iar legătura sa cu familia a fost observată și de colegii de la Poftiți la circ. În ediția a doua a noului sezon al emisiunii lui nea Marin, Liviu Vârciu a fost surprins vorbind la telefon cu mezinul familiei.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În edița 2 a noului sezon Poftiți la circ, vedetele au participat la o ședință care avea ca scop stabilirea unui număr de spectacol pentru fiecare vedetă.

În timp ce participanții emisiunii spuneau ce și-ar dori să facă în cadrul spectacolului circului Bellucci, Liviu Vârciu a primit un telefon important și și-a cerut scuze pentru a lipsi preț de câteva minute.

Imagini adorabile cu Liviu Vârciu, vorbind cu băiețelul lui. Lautura sensibilă a ajutorului lui nea Marin a ieșit la iveală

Așadar, fanii emisiunii Poftiți la circ au putut vedea latura sensibilă a lui Liviu Vârciu, întrucât acesta a fost filmat în timp ce avea un apel video cu băiețelul lui:

„Tati meu frumos! Da iubirea lui tata! Tati are ședință, e la filmări! Somn ușor!”, i-a spus Liviu Vârciu copilului său.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

„Îl înțelege, nu poate să-i răspundă dar el se bucură, îl înțelege”, a explicat Andrei Ștefănescu, pentru ceilalți colegi de la Poftiți la circ.

Liviu Vârciu este tatăl mândru a trei copii

Liviu Vârciu este tatăl a trei copii: două fete și un băiat. Fata cea mare, Carmina, pe care Liviu Vârciu o are dintr-o relație anterioară este o adevărată domnișoră la cei 18 ani ai săi. Ceilalți doi copii ai săi sunt din actuala relație cu Anda Călin și mai au foarte mulți ani până să plece de acasă.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi separate

Liviu Vârciu este un personaj efervescent în cadrul emisiunii Poftiți la circ, fiind recunoscut mai ales pentru farsele pe care ei le face lui nea Marin, iar de ceva vreme are și întăriri. Datorită prietenului său, Andrei Ștefănescu, Liviu ia mai puțină bătaie de la „tăticuțul”. Totuși, pe lângă amuzamentul său, Liviu Vârciu a dat dovadă și de o latură sensibilă, în momentul în care și-a văzut copilul.

Nea Marin a revenit cu un nou sezon de Poftiți la circ

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

“Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! (râde) Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”, a mărturisit Andrei Ștefănescu despre noul sezon de Poftiți la circ.

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat nea Marin după ce a fost închis în rulotă de Liviu Vârciu și Andrei Ște... Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita în Țara Minunilor. Marga și-a făcut propriul scenariu pentru un moment de cir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x