Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția neobișnuită a Margheritei de la Clejani. Cum îi stă cu ruj verde: „M-a lăsat perplex”

Margherita de la Clejani se află printre concurenții care au acceptat provocările lui Nea Marin Barbu din sezonul Poftiți la circ 2020, ediția 1. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut o apariție spectaculoasă, care i-a uimit pe colegii de emisiune.

Margherita de la Clejani a mărturisit în cadrul noului sezon Poftiți la circ că face tot posibilul să creeze o comuniune între trup, suflet și minte, așa că a venit cu tot felul de obiecte care o ajută la „purificare” și „binecuvântare”.

Alături de Margherita, în aventura Poftiți la circ 2020, ediția 1 s-au alăturat Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu. De asemenea, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt invitați permanenți ai acestui sezon Poftiți la circ. Colegii au fost surprinși de apariția Margheritei cu o baghetă și cu o coroniță de prințesă.

Jean de la Craiova, despre apariția Margheritei de la Clejani la Poftiți la circ: „M-a lăsat perplex”

Jean de la Craiova s-a numărat printre vedetele de la Poftiți la Circ care au fost surpinse de apariția de spectacol a Margheritei de la Clejani.

„M-a lăsat perplex”, a afirmat Jean de la Craiova.

Citește și: Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

De asemenea, Margherita i-a surprins pe colegi și cu o cantitate foarte mare de bagaje:

„Mi-am adus pălăriuțe, farduri, mi-am adus sclipici, oglinjoara mea fermecată, baghetele mele, coronița, parfumurile, cosmitecele, inelele”, a enumerat Margherita câteva dintre obiectele pe car eși le-a adus în aventura „Poftiți la circ”. „De o perioadă port cu mine în fiecare zi lucruri care mă reprezintă”, a continuat aceasta.

Așadar, Marga a avut nevoie de ajutor la căratul bagajelor, iar Nea Mărin le-a oferit lui Liviu și Andrei această misiune.

Marherita de la Clejani a venit cu o mulțime de bagaje la Poftiți la circ

Mai mult, Margherita de la Clejani a șocat prin apariția sa purtând un ruj verde cu scipici, care ar putea atrage atenția oricărui trecător.

„Nu contează atât de mult numărul hainelor pe care le-am adus, ci esența a ceea ce eu am adus. Am adus cu mine culoarea iubirii”, a explicat Margherita de la Clejani.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția surpriză a lui Edi Stancu. Nu mai fusese văzut de ani buni la televizor

Vedetele au acceptat provocările circului Bellucci și au pornit alături de Nea Marin.

„Vom dormi în rulote. Eu sunt foarte legat de acestă familie. Vom trăi cu ei în circ, vom munci cu ei în circ, vom mânca cu ei în circ. Vom face spectacole cu ei împreună”, le-a explicat Nea Marin vedetelor care au acceptat provocarea.

Marga a fost încântată la auzul veștii că aventura de desfășoară la circ.

Citește și: Circul Bellucci a făcut spectacol de senzație în bucătăria „Chefi la cuțite”

Totuși, Margherita a ținut să precizeze că nu a mai dormit niciodată într-o rulotă, fapt care o sperie puțin.

„Pentru mine, Marga, e destul de inconfortabil să dorm și să trăiesc într-o rulotă. Nu sunt obișnuită. Aveam în inimă o teamă de gândaci, de insecte”, a spus la auzul veștii că va dormi într-o rulotă.

Începând din 28 decembrie, Nea Marin revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, care va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția surpriză a lui Edi Stancu. Nu mai fusese văzut de ani buni la televizor... Poftiți la circ 2020, ediția 1. Prima bătaie luată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la nea Marin. Care a fost mot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x