Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Marian Drăgulescu a fost la un pas de accidentare, în timpul unui exercițiu la trambulină

Fiecare vedetă care a acceptat provocarea noului sezon Poftiți la circ trebuie să prezinte un moment în cadrul spectacolului circarilor de la Bellucci. La antrenamente Marian Drăgulescu a fost la un pas de accidentare, dar, din fericire, gimnastul a știut cum să se redreseze.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Marian Drăgulescu este cu siguranță senzația spectacolului circului Bellucci, la care participă vedetele Poftiți la circ. Campionul mondial la gimnastică și-a făcut meseria în ediția 2 a noului sezon Poftiți la circ și i-a impresionat pe colegi. Așadar, Marian Drăgulescu a decis să facă un număr de acrobație la trambulină.

La antrenamentele pentru spectacol Marian Drăgulescu a exersat acrobații la trambulină împreună cu Sony, unul dintre moștenitorii familiei Bellucci și implicit unul dintre proprietarii circului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi separate

„Tehnica pe care trebuie să o ai la trambulina elastică e diferită de cea de la sol”, a explicat Sony.

Marian Drăgulescu, la un pas de accidentare. Gimnastul a încercat să facă un exercițiu dificil la trambulină și i-a speriat pe cei din jur

La un moment dat, în timpul antrenamentului, Marian Drăgulescu s-a dezechilibrat și a căzut de pe trambulină, sub ochii îngroziți ai colegilor de la Poftiți la circ și implicit ai lui nea Marin.

Din fericire, Marian Drăgulescu este un adevărat profesionist și a căzut în picioare, fără să pățească ceva:

„Se mai întâmplă!”, a spus Marian Drăgulescu zâmbind și liniștindu-i astfel pe colegii care îl priveau.

„A durat puțin până să mă acomodez cu plasa elastică. M-a mai aruncat plasa și în stânga și în dreapta”, a explicat Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu, spectacol de excepție la trambulină: „Ne-am dat seama că avem lângă noi un mare campion”

În cele din urmă, gimnastul s-a acomodat cu trambulina și le-a oferit un spectacol de excepție colegilor săi.

„E bun și ăsta al nostru. De 8 ori campion mondial. Când a început să-și facă meseria ne-am dat seama că avem lângă noi un mare campion. S-a descurcat extraordinar de bine! Foarte tare!”, și-a exprimat Liviu Vârciu aprecierea față de Marian Drăgulescu.

„Drăgulescu, ești angajat”, i-a spus Liviu Vârciu campionului mondial, în glumă, după ce acesta și-a încheiat antrenamentul pentru spectacolul de la circul Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

Din nefericire, Sony, cel cu care Drăgulescu se antrena, s-a rănit la nas:

„De foarte mult eu nu am mai sărit la trambulină și mi-am zgâriat nasul și mi-a curs puțin sânge. Se mai întâmplă”, a spus Sony.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Liviu Vârciu, lecții de dans popular de la nea Marin. Cum s-a descurcat cu pașii... Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani l-a descris în detaliu pe bărbatul visurilor sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x