Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 4. Ce meserie a avut Shift, înainte de-a deveni artist! Dezvăluire de senzație pentru fani

Momente de senzație și dezvăluiri neașteptate în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1. Fanii au putut descoperi ce meserie surprinzătoare a avut Shift, înainte de-a deveni artist.

Ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 ne-a arătat cât de mult au muncit What's Up, Shift, Ana Baniciu, Sony Medini, Liviu Vârciu și Raluka, de dragul circului Bellucci.

A fost o zi grea, plină de sarcini dificile. Nea Marin a dat tuturor trezirea extrem de devreme și vedetele au fost trimise la treabă.

What's Up și Shift, dezvăluiri neașteptate la emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1

Am putut să-i vedem pe Shift și pe What's Up dând cu mătura, în timp ce Ana Baniciu și Raluka au udat palmierii într-un parc acvatic de distracții. Nici Liviu Vârciu nu s-a lăsat mai prejos și, împreună cu Sony Medini, directorul circului Belluci, a curățat pește și s-a distrat pe cinte, la toboganele cu apă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

După o zi extrem de istovitoare, What's Up, Shift, Ana Baniciu și Raluka au avut șansa să urmărească și să ia parte la spectacolul pregătit de artiștii circului Bellucci.

„Visul meu de când am fost mic a fost să fiu supererou, dar n-am ajuns decât super What's Up, un soi de Robin Hood, care vrea să fie bine tuturor”, a zis celebrul cântăreț despre sine.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu, look nou! Ce trezire bruscă i-a dat Nea Marin

Acesta a fost momentul în care Shift a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre trecutul săi. Practic, acesta a mărturisit ce meserie a avut, înainte de-a deveni cântăreț.

Shift a dezvăluit la „Poftiți la circ” ce meserie a avut înainte de-a deveni artist

„Când am lucrat la circ era un pic altfel, pentru că era bazat foarte mult pe animale, cu lei, cu urși. Aici e mai mult în zona artistică, pe dans, pe mișcare, pe senzualitate aș putea spune și mi-a plăcut foarte mult treaba asta, la circ aici”, a dezvăluit artistul.

Chiar și What's Up a făcut o dezvăluire emoționantă, ce i-a luat prin surprindere pe fanii acestuia, în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile turiștilor

„În sufletul meu mă bucur foarte mult să văd oameni din diferite locuri care împreună reușesc să facă ceva pentru familiile lor. Îi apreciez foarte mult pe băieți pentru că au reușit să se mobilizeze și să facă un show și fără animale și asta e tot ce contează”, a mărturisit acesta despre cei de la circul Bellucci.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat... Poftiți la circ 2020, ediția 5. Nea Marin l-a îngrijit pe Liviu Vârciu. Ce gest neașteptat a făcut vedeta, după ajutorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x