Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu, look nou! Ce trezire bruscă i-a dat Nea Marin

În ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin a decis să pună vedetele la treabă și să le arate că viața circarilor nu este una tocmai ușoară. Liviu Vârciu, ce i-a surprins pe fani cu un look nou, a avut parte de o trezire bruscă și a mărturisit ce vis bizar a avut.

Sony Medini este directorul circului Bellucci și, potrivit acestuia, în spatele fiecărui spectacol există foarte multe lucruri ce trebuie făcute: sunt căutate locațiile, se fac contractele pentru apă și curent, dar și autorizațiile pentru publicitate.

Apoi urmează ridicatul cortului, o misiune deloc ușoară, dar și promovarea spectacolului prin tot felul de metode, pentru a convinge oamenii să vină la circ.

Familia Medini a făcut dezvăluiri despre cum e viața la circul Bellucci, în emisiunea „Poftiți la circ”

„Este o viață foarte grea, asta pot să vă spun. Se muncește zi de zi. Poate e vânt și nu se doarme, trebuie să avem grijă de cortul nostru”, a explicat Sony Medini.

„Treaba noastră o face numai cu sufletul și cu inima. Așa am învățat eu, așa i-am învățat și pe fiii mei. Sper că și ei îi vor învăța pe fiii lor”, a mărturisit Mario Medini, tatăl circului Bellucci.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile

Prieten bun cu familia Medini, cea care deține circul Bellucci de mai multe generații, Nea Marin a decis să dea o mână de ajutor și a pus vedetele la treabă, pentru ca show-ul să iasă ca la carte! în ediția 4 din „Poftiți la circ”, Nea Marin va munci alături de Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up! De la „distracție” nu va lipsi nici Liviu Vârciu, ajutorul său de bază.

Liviu Vârciu, look nou în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”

Treburile sunt multe și grele, așa că Nea Marin Barbu a venit să dea trezirea vedetelor încă de la primele ore ale dimineții. Primul pe listă a fost, desigur, „fiul” său, Liviu Vârciu, despre care fanii au observat că are un look nou, surprinzător.

„Am bătut la ușă la Liviu, am bătut și nu răspundea nimeni. Când am pus mâna pe clanță, am intrat încet, am văzut că doarme și m-am întrebat ce să-i fac eu lui ăsta acum. Dădea semne că e viu”, a explicat Nea Marin.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu, look nou! Ce trezire bruscă i-a dat Nea Marin

„Eu nu realizam că mă trezește cineva. Am deschis ochii un pic, mă uitam la el, am crezut că visez. Eu am crezut că sunt acasă, în pat. Nu-mi aduc aminte absolut nimic. Printr-un vis am simțit o pernă sau cred că a dat cu ceva. Și parcă iar ațipeam, iar îl vedeam în vis, iar ațipeam. Și m-am trezit, eram buimac, eu îl visasem că era închis la pușcărie, că era arestat. Și i-am zis să mă lase să dorm, să visez că îl eliberez”, a povestit ulterior Liviu Vârciu, pe care noul look îl prinde de minune.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

Uită-te la el, ce frumos îl trezesc eu și el nu vrea să se trezească. Uite ce mi-a făcut, ori m-am lovit în colțul patului, ori are unghii din alea de măgar și m-a tăiat”, a zis Nea Marin, arătându-și degetul însângerat.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri