Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin! Ce a făcut cu el

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin și continuarea a fost savuroasă!

Nea Marin, prieten bun cu familia care se ocupă de celebrul circ Bellucci de multe generații, a decis să lanseze o provocare vedetelor și să dea astfel o mână de ajutor circarilor.

Misiunea nu a fost una deloc simplă, căci viața la circ este dificilă și plină de greutăți. Tocmai fiindcă știa acest lucru, Nea Marin i-a convins pe Liviu Vârciu, Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up să accepte provocare și să pună mâna la treabă, pentru ca totul să iasă ca la carte!

Liviu Vârciu, dezvăluiri neașteptate în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”

Ziua a început în forță la circul Bellucci și vedetele au fost trezite devreme, pentru a începe munca încă de la primele ore.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

Ana Baniciu și Raluka au mers să facă treabă la un parc acvatic, în timp ce Shift și What's Up au muncit de zor ca să curețe și să ridice un imens tobogan gonflabil. La un moment dat, în timp ce savurau un scurt moment de relaxare la spa cu pești, Ana Baniciu a profitat de neatenția lui Nea Marin și i-a furat telefonul.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile

Apoi, vedetele și-au văzut de treabă și totul s-a terminat cu petrecerea de la piscină.

„El a stat mereu într-un colț și a verificat dacă ne facem treaba. Dar m-am distrat, jur, a fost o zi extraordinară”, a dezvăluit Liviu Vârciu, supărat că Nea Marin mai mult a supravegheat lucrurile decât a muncit.

Totuși, petrecerea cu spumă și muzică de la parcul acvatic le-a făcut pe vedete să uite de efortul depus și să se distreze de minune.

Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin și a făcut un gest neașteptat

Orele au trecut și abia la finalul muncii, când petrecerea de la piscină a ieșit impecabil, Nea Marin s-a prins că îi lipsește telefonul și că fetele i l-au luat. Raluka a recunoscut că i l-a dat lui Liviu Vârciu. Pus pe șotii, acesta l-a luat, s-a dus cu el în baie și a făcut zeci de poze cu el, cu trupul al vedere. De la această „farsă” nu a lipsit nici Sony Medini.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

Cum a reacționat Nea Marin când a descoperit ce plan au pus la cale vedetele în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri