Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul

În ediția 7 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu descoperă secretul rulotelor emisiunii. Vedele au de făcut o treabă nu prea plăcută.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 7. Daniela Crudu, ce a zis când a aflat că trebuie să golească singură WC-ul

Pentru emisiunea de azi, echipa a trebuit să schimbe locația, așa că după o masă copioasă Nea Marin înștiințează că urmează să se cazeze toți la un hotel de cinci stele. Ceea ce concurenții nu știau era că hotelul de cinci stele nu are stele și nici măcar nu e hotel, ci un câmp de rulote!

"Am mâncat de cinic stele și am zis să ne urcăm în mașină, dar a zis că mergem pe jos. Eu am văzut că e la 2 km..m Văd un lan de rulote și zice: «Aici este cazarea voastră de cinci stele!», povestește Romică Țociu.

Văzând unde trebuie să locuiască, acesta a vrut să facă un aps în spate: "Mie îmi e frică de căldură, de țânțari, de căpușe, unde Doamne iartă-mă ne spălăm?". Toată echipa s-a strâns la rulota sa, însă Romică a rămas în urmă, deși Nea Marin striga continuu după el.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezentatorului

Daniela Crudu intră pentru prima dată într-o rulotă: "nici fundul nu-mi intră!"

Cruduța încrezătoare că Nea Marin o duce acolo unde a promis, a crezut că rulota este vreun car de transmisie de la Antena1: "Nu mi-am dat seama ce sunt! Am crezut că e ceva car de transmisie de la noi, de la Antenă. A zis Nea Marin unde dormim și atunci am înțeles! E atât de mică rulota mea că nici fundul nu-mi intră pe wc!".

Cea mai neplăcută parte este că rulotele nu sunt racordate nici la apă și nici la canalizare, astfel că fiecare persoană în parte trebuie să se alimnteze cu apă când aceasta se termină și trebuie să-și golească toaleta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jorge a fost dezamăgit de rulota sa pentru că nu are apă, iar toaleta nu funcționează: "Vreau să știu cine a stat în rulota mea pentru că am găsit o pungă de plastic în wc. Wc-ul este înfundat!". Nea Marin dezvăluie că aceea este rulota unde a stat Margherita.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 7. Fobia neștiută a Danielei Crudu. De ce a urlat ”ca nebuna” când s-a apropiat Romică Țociu de ea

Romică Țociu spune că a găsit soluția salvatoare! În fiecare seară se va duce la altcineva în rulotă, la toaletă: "Eu am găsit o formulă mult mai interesantă. Seara mă duc în vizită la Jorge și îi spun: «Pot să mă duc și eu la toaletă?» și fac la el ca să nu o umplu pe a mea. Următoarea seară mă duc la Daniela: «Danielo, mă doare burta!»", spune Romică.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 7. ”Război” între Liviu Vârciu și Nea Marin. Ce și-au făcut, chiar în camera de hotel... Poftiți la circ 2020, ediția 7. Romică Țociu s-a ascuns de Nea Marin într-o mașină de poliție! Ce farsă i-a făcut prezen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x