Antena Căutare

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu a pus la cale o petrecere pentru a serba cum se cuvine ziua de nume a lui Nea Marin. Acesta a chemat o parte din familia liderului emisiunii, iar cele două fiice ale lui Nea Marin au fost primele prezente la "datorie".

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu Galerie
De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu | Edit

Liviu a fugit de la hotelul unde trebuia să îl găsească Nea Marin și s-a ascuns într-un loc mult mai îndepărtat, cu priveliște de ogor: "Bună dimineața! La mulți ani dragilor, dragile mele de Sfântul Mărin, că nu mai e Sfântă Mărie, e Sfântul Mărin astăzi! Sunt la mare, nu mai pot de bucurie, am venit să-i fac o surpriză lui Nea Marin", spune Liviu.

Echipat, Liviu și-a luat doza de energie și s-a dus în camera celor două fiice ale lui Nea Marin, Dana și Larisa, care au răspuns promt la invitația vedetei de a pregăti o petrecere surpriză tatălui lor.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”

"Recunosc că nu mă așteptam din partea lui Liviu să aibă o asemena idee pentru că știu că de fiecare dată el îl ațâță așa pe tata. Sunt convinsă că Liviu îl apreciază foarte mult pe tata. Ei au o relație care s-a sudat în ani, a fost o chimie de la început între ei. Eu apreciez astfel de relații, Larisa este un pic mai geloasă pentru că este mai posesivă", spune Dana.

De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu: "E geloasă rău și eu o înțeleg cumva"

Informația că una dintre fiicele lui Nea Marin, Larisa, este geloasă pe relația dintre Liviu și tatăl său, nu este străină de Vârciu, conștient de fuziunea pe care o are cu Nea Marin: "E geloasă rău și eu o înțeleg cumva. Eu vorbesc cu Nea Marin și-l iau și-l pup și-l trag de urechi și el la fel. Un pic acolo e... Și o înțeleg!", spune Liviu.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Liviu Vârciu i-a luat locul lui Nea Marin și a pus mătura pe Cezar Ouatu și Sony Medini

Discuțiile dintre cei trei, chiar înainte de a pregăti petrecerea, le aduce zâmbetele pe buze! Dana îi amintește lui Liviu că în cazul în care ceva nu iese bine, el va fi vinovat pentru tot. Mai exact, dacă va fi nevoie, el va primi corecțiile venite din partea lui Nea Marin: "Oricum tu ai luat bătaie în direct pe toate posturile, pe toate canalele și la toate emisiunile", spune Dana, fiica cea mare a lui Nea Marin.

Replica lui Liviu nu a întârziat să apară: "De asta m-a înfiat pe mine Nea Marin, că nu putea să-și bată fetele".

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci, împreună cu echipa sa.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, la un pas să sară la bătaie când curăța peste. Ce s-a întâmplat

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la Circul Bellucci.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!... Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x