Antena Căutare

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, la un pas să sară la bătaie când curăța peste. Ce s-a întâmplat

Sandi Medini de la circul Acquatico Bellucci a reușit s-o enerveze atât de tare pe Roxana Vancea, încât bruneta a cedat psihic și a fost la un pas să sară la bătaie, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

colaj foto cu Roxana Vancea, la Poftiți la circ, in timp ce curata peste la Vama Veche Galerie
Și de data aceasta, Roxana Vancea a fost enervată de gesturile făcute de Sandy Medini. | Antena 1

Dimineața a început devreme pentru Roxana Vancea, Cezar Ouatu, Giani Kiriță și Diana Munteanu, vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Viața de circar este una extrem de grea și implică numeroase treburi ce trebuie rezolvate. Pe lângă faptul că trebuie să contribuie la spectacole cu numere de senzație pentru public, vedetele trebuie să facă rost de alimente, servicii și tot ce mai este nevoie la circul Acqutico Bellucci.

Sandy Medini, Roxana Vancea, Nea Marin și Giani Kiriță au muncit la cherhanaua din Vama Veche, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”

În ultima zi petrecută alături de Nea Marin, Roxana Vancea, Cezar Ouatu, Giani Kiriță și Diana Munteanu s-au treazit devreme și s-au adunat la masă, pentru a servi micul dejun și pentru a afla ce surprize le-a mai pregătit acum gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”

Prima sarcină a starurilor a fost aceea de-a munci la herghelia din Mangalia. Aici, vedetele au dat cu varul, au cărat pământ cu roaba și au curățat grajdurile cailor.

Acesta a fost și primul moment în care Roxana Vancea a făcut o criză de nervi și a aruncat cuvinte și replici acide către Sandy Medini, care s-a ținut de șotii și a aruncat în ea cu fructe, dorind s-o facă să nu mai fie așa de serioasă.

Roxana Vancea a cedat psihic și a fost la un pas să sară la bătaie, la „Poftiți la circ”

Apoi, o parte din vedete au mers la cherhanaua din Vama Veche, acolo unde un nou conflict a izbucnit între cele două femei.

Și de data aceasta, Roxana Vancea a fost enervată de gesturile făcute de Sandy Medini. Bruneta a profitat de ocazie că e Nea Marin prin zonă și i-a cerut acestuia să ia măsuri.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat

„Roxana vorbește prea mult, ca o rață”, a mărturisit Sandy Medini, sătulă de numeroasele reproșuri venite de la vedetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, Sandy Medini a decis să își schimbe radical atitudinea și i-a explicat serioasei brunete faptul că în viață e bine să mai și zâmbești.

Mai mult decât atât, sora lui Sony a mai dezvăluit că în special glumește și face farse celor serioși, ca să îi determine să zâmbească. Și ca să-și demonstreze intențiile cât se poate de nobile, aceasta a pupat-o pe spate pe Roxana Vancea.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, scoasă din minți de Sandy Medini! „M-a terminat psihic”

Totuși, bruneta a fost mult prea supărată și a spus că ea zâmbește și face glume doar cu cine își dorește.

Spiritele s-au mai calmat puțin, pe moment, și cele două au continuat să curețe pește la celebra cherhana din Vama Veche.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Liviu Vârciu i-a luat locul lui Nea Marin și a pus mătura pe Cezar Ouatu și Sony Med... Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Nea Marin l-a lovit pe Liviu Vârciu cu praștia. Reacția neașteptată a vedetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x