Antena Căutare

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Din dorința de a face o petrecere cât mai reușită, Liviu Vârciu încearcă să treacă peste oricine, numai să obțină ceea ce vrea pentru o surpriză ca la carte.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ Galerie
Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Ca să nu facă prea multe cheltuieli cu aranjarea meselor festive, Liviu Vârciu s-a gândit că cel mai bine folosește bucatele pe care le au circarii în frigidere. Împreună cu nepotul lui Nea Marin, Nicolai Tand, s-a dus să o confrunte pe doamna care păzea frigiderul!

Pentru a organiza o petrecere ca la carte este mult de muncă, mai ales când este organizată pentru o persoană ca Nea Marin! Liviu Vârciu știe foarte bine tot ce are nevoie și încearcă să fac rost cât mai repede de cele necesare.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă

Cum au reușit Liviu Vârciu și Nicolai Tand să fure mâncarea celor de la Circul Bellucci

În căutarea după alimente, Liviu Vârciu s-a gândit că poate să facă rost de mâncarea celor de la Circul Bellucci și să o pregătească pentru ziua lui Nea Marin. Idee strălucită, plan greu de implementat.

Pentru a ajunge la frigider, trebuie să o confrunte pe doamna Jeni, a cărei sarcină este să păzească alimentele! Mulți sunt cei are vor să dea buzna la mâncare și mai apre și Liviu care vrea același lucru!

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!

"Eu știam că ciracrii au mâncarea într-un frigider, dar știam că au legat și o bitbulliță care păzește frigiderul ăla", spune Liviu Vârciu.

Doamna nu este deloc de înduplecat, ba chiar îi "servește" lui Liviu câteva replici tăioase, spunându-i clar și răspicat că nu există cale pentru a ajunge să pună mâna pe alimente: "Sunt cea mai a dracu femeie de data asta, cu mine n-ați nimerit! Mi-a părut bine că v-am cunoscut, că ne-am reîntâlnit, că-mi era dor de voi. Ne vedem mai târziu!", spune domana Jeni.

Însă cu Liviu nu e capăt niciodată! I-a venit o idee trăsnită de a apela la un membru al familiei care să o trimită pe doamna Jeni departe, în Magalia, pentru mai bine de o oră. Zis și făcut, doamna Jeni a plecat, băieții s-au pus pe cărat: "Aia e! Atatcăm!", spune Liviu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi ce s-a mai întâmplat!

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă... Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin, atacat de circari! Cum a reacționat i-a făcut pe toți să țipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x