Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă

„Poftiți la circ”, 22 februarie 2021. Italienii de la Circul Bellucci au fost puși pe treabă de Nea Marin, dacă vedetele lui nu au fost de găsit! Circarii nu s-au așteptat deloc la ce a urmat.

Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă

În această săptămână la „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar circarii au fost cei puși la treburile cele mai grele, între animale și în livadă! Unul câte unul s-au apucat de treabă, fetele la văcuțe, bărbații în livadă.

Circarii vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare, iar ochiul de vultur al lui Nea Marin nu scapă niciun detaliu.

Italienii s-au pus pe treabă cu promisiunea lu Liviu Vârciu că nu vor munci prea mult, însă nu a fost așa cum le-a promis invitatul emisiunii.

În ediția a 25-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, sarcinile devin din ce în ce mai dificile pentru toată lumea, atât pentru circari care au fost puși la treabă, cât și pentru invitați care pregătesc petrecerea pentru Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!

Nea Marin se ține de șotii în timp ce fetele mulg vaca

La „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar acum că rolurile s-au inversat, italienii sunt speriați de sarcinile pe care le-au primit: "Îmi venea să mor de miros", spune una din componentele trupei de la Circul Belluci.

În grajdul văcuțelor a fost cel mai dificil! Pentru rusoaica Tatiana a fost prea greu să înțelegă cum se mulge o văcuță și se speria tot timpul de coada care o lovea ba peste umeri, ba peste față: "Îmi era frică de ea doar din cauza cozii".

Nea Marin s-a gândit că e prea ușoară muncă și a zis să o îngreuneze într-un fel, astfel a luat coada vacii și le-a lovit peste față pe ambele femei. Cu toate acestea, pentru o seară ca la carte, echipa depune eforturi în fiecare zi cu scopul de a realiza toate sarcinile date.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.