Antena Căutare

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin, atacat de circari! Cum a reacționat i-a făcut pe toți să țipe

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. După ce i-a pus la muncă multă pe circari, Nea Marin a avut parte de o supriză mai puțin plăcută: a fost pedepsit!

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin, atacat de circari! Cum a reacționat i-a făcut pe toți să țipe Galerie
Nea Marin, atacat de circari! Cum a reacționat i-a făcut pe toți să țipe

În ediția a 25-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, sarcinile devin din ce în ce mai dificile pentru toată lumea, atât pentru circari care au fost puși la treabă, cât și pentru invitați care pregătesc petrecerea pentru Nea Marin.

Italienii de la Circul Bellucci au fost puși pe treabă de Nea Marin, dacă vedetele lui nu au fost de găsit, însă pentru chinul prin care au trecut, s-au răzbunat.

În această săptămână la „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar circarii au fost cei puși la treburile cele mai grele, între animale și în livadă! Unul câte unul s-au apucat de treabă, fetele la văcuțe, bărbații în livadă.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Cum s-au răzbunat circarii pe Nea Marin

Prima care a avut în gând un plan de atac a fost Tatiana, care a și aruncat prima cu o roșie în Nea Marin. Alături de Sendy l-au bombardat pe liderul emisiunii, atunci când culegea roșii. Acesta pune și el la cale un plan de atac, așa că fuge după cele două "atacatoare" cu praștia.

Nea Marin și-a făcut treaba de fiecare dată într-un stil mai puțin răbdător și ca să-i învețe minte să devină responsabili, liderul echipelor le mai aplică câte o corecție.

Între timp, băieții echipei Bellucci s-au înarmat cu corcodușe și l-au atacat și ei pe Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ... Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin s-a răzbunat pe circari! Ce le-a făcut, fix când se așteptau mai puțin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x