Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin s-a răzbunat pe circari! Ce le-a făcut, fix când se așteptau mai puțin

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Răzbunarea este dulce pentru Nea Marin, care a pus la cale un plan de atac pentru prietenii de la Circul Bellucci.

Nea Marin s-a răzbunat pe circari! Ce le-a făcut, fix când se așteptau mai puțin

Nea Marin a fost victima roșiilor aruncate de circari, dar acum s-a întors roata! Italienii de la Circul Bellucci au avut parte de o surpriză "udă" din partea liderului emisiunii.

"Ei au început joaca cu mine, vă arăt eu vouă. Eu sunt nașu! Eu între timp mi-am umplut niște sticle cu apă, am intrat într-un solar și am avut grijă să-i chem pe câte unul", spune Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

Italienii de la Circul Bellucci au fost puși pe treabă de Nea Marin, dacă vedetele lui nu au fost de găsit, însă pentru chinul prin care au trecut aceștia s-au răzbunat. Dar, cu Nea Marin lucurile nu stau niciodată așa cum par, iar liderul emisiunii le-a făcut felul.

Nea Marin a umplut mai multe sticle cu apă și i-a udat pe toți prietenii lui de la Circul Belluci.

Cum s-au răzbunat circarii pe Nea Marin

Prima care a avut în gând un plan de atac a fost Tatiana, care a și aruncat prima cu o roșie în Nea Marin. Alături de Sendy l-au bombardat pe liderul emisiunii, atunci când culegea roșii. Acesta pune și el la cale un plan de atac, așa că fuge după cele două "atacatoare" cu praștia.

Nea Marin și-a făcut treaba de fiecare dată într-un stil mai puțin răbdător și ca să-i învețe minte să devină responsabili, liderul echipelor le mai aplică câte o corecție.

Între timp, băieții echipei Bellucci s-au înarmat cu corcodușe și l-au atacat și ei pe Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.