Antena Căutare

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Singura muncă pe care Liviu Vârciu a refuzat-o categoric

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Singura muncă pe care Liviu Vârciu a refuzat-o categoric Galerie
Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Singura muncă pe care Liviu Vârciu a refuzat-o categoric

Petrecerea s-a terminat, iar a doua zi toată lumea a fost pusă la treabă. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Anul acesta, Nea Marin a luat calea faptelor bune pentru prietenii de la Circo Bellucci. În seara aceata, muncile parcă s-au înmulțit, de la cules roșii, muls vaca, până la impărțit pliante. Orarul este foarte încărcat, iar echipa trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă

Cum spectacolul se cere cu "de toate", Nea Marin depune eforturi pentru a verticaliza situația, căci băieții preferă orizontala liberă în rulote. Avem "de toate" în cantități nemăsurate, căci dacă este circ, atunci să fie cu ritm a la Nea Marin!

Ce a refuzat Liviu Vârciu să facă pe plajă, în văzul tuturor

Nea Marin a luat echipa, a împărțit din nou sarcinile și i-a trimis pe Liviu Vârciu, Nicolai Tand, Sony și Dana pe plajă, pentru a aduna mai mulți oameni care să vină la Circo Bellucci. Treaba pare simplă la prima vedere, mai ales că se dau biliete gratis de Sfânta Maria!

Însă Liviu nu-și poate îndeplini sarcinile până la final. Problema lui cea mai mare este că nu poate să țipe într-un megafon: "Nu pot bă să fac treaba asta, nu pot! Este peste puterea mea". De ce refuză să împartă în acest fel biletele?

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Liviu Vârciu refuză să cheme oamenii la circ țipând într-un megafon. Consideră că îi deranjează! O astfel de întâmplare îi trezește amintiri din copilările când și el se simțea extrem de furios atunci când cei care voiau să vândă câte ceva apelau la astfel de tactici, care nu făceau altceva decât să îl incomodeze.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin s-a răzbunat pe circari! Ce le-a făcut, fix când se așteptau mai puțin

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Explozie de emoții la ziua lui Nea Marin! Reacția lui de milioane când și-a văzut fa... Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x